Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bukkit z Treektem nie taki straszny!

KronkhPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zawsze zastanawiałeś się jak skonfigurować plugin?

Jeśli odpowiedziałeś "TAK" na te pytania to ten kanał jest w sam raz dla ciebie.

Treekt jest mało znanym youtuberem który nagrywa poradniki na temat serwerów bukkit.
Filmy są przydatne dla ludzi którzy zaczynają dopiero zabawę z pluginami.
A oto poradnik który szczególnie przykół moją uwagę, jak skonfigurować plugin MobArena:

xx

Opublikowano

Osobiście wolę wziąśc zainstalowac plugin i od 0 sprawdzac jego możliwości i ustawienie bo z poradników potem ch** pamiętam xD

@topic Po co w ogóle tutaj to wstawiasz skoro dośc spora liczba osób  zna tego youtubera i go ogląda lub ma na to wywalone jak ja. Jeżeli nie jest to nawet twój poradnik to po co tu on ?  :huh: 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Treekt to był mało znany jeszcze jak ja z nim współpracowałem (czasy pierwszej/drugiej edycji serwera strzeleckiego) - teraz to on ma 40k widzów i zna go prawie każda osoba która robi jakikolwiek serwer.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Przecież jest on (był) bardzo popularny. Jest to kolega SKKF`a Tylko że treekt długo nie nagrywał i ludzie o nim trochę zapomnieli więc ten temat jest niepotrzebny i do spamu. Po drugie może chyba być traktowany jako reklama albo i spam. Bo jeżeli ktoś ma problem z pluginem to można podesłać jego poradnik co zazwyczaj się robi

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Treekt nie jest mało znanym youtuberem, bardzo dużo ludzie robiące serwer czy konfigurujące pluginy go zna i ogląda. Temat trochę bez sensu. Jeżeli ktoś potrzebuje pomoc to mu się podsyła link albo coś a nie tworzy taki temat :D

d63.png

Opublikowano

Osz ty !!!

Ładnie to tak plagiatować ?

@topic

Znam treekta a ten poradnik jest mój słowo w słowo nawet ten sam film.

Ogólnie dzięki niemu znam pluginy oraz komendy.

76561198151853599.png
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...