Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy dodaniu serwa do VirtualBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pliki by bozo te .vhd dodając do Virtual boxa mam takie problemy :

28227024707928391602.png

25576664043441892919.png

Virtual już reinstalowałem i nic to nie dało . Daje limit like  :)

Opublikowano

Wejdź w FILE --> Virtual Media Manager i zobacz czy Ci nie doubluje obrazu. Jak tak, to jeden usuń.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Wejdź w FILE --> Virtual Media Manager i zobacz czy Ci nie doubluje obrazu. Jak tak, to jeden usuń.

W hard drives jest tylko 1 server.vhd ,a w tych 2 pozostałych nie ma nic.

Opublikowano

A reinstalowałeś na tą samą wersję?

Odinstaluj VB, pobierz starszą wersję, uruchom ponownie komputer, zainstaluj ponownie VB(starszą wersję).

Zrobiłem i dalej to samo ;-/

Opublikowano

Przepraszam za ref ,ale pewnie pojawiły by się odpowiedzi typu w biosie odblokuj itp w biosie mam odblokowane . Na YT patrzyłem jak to zrobić i nic nie pomagało , jakieś pomysły ?

Opublikowano

mi po wyskoczeniu wystarczył restart laptopa i maszyna ruszyła. miałem identyczny błąd. zainstaluj VB ---> postaw maszyne ---> jak wywali błąd wyłącz i włącz komputer i powinno ruszyć bez żadnego przeinstalowywania nowej i starej wersji.

Opublikowano

mi po wyskoczeniu wystarczył restart laptopa i maszyna ruszyła. miałem identyczny błąd. zainstaluj VB ---> postaw maszyne ---> jak wywali błąd wyłącz i włącz komputer i powinno ruszyć bez żadnego przeinstalowywania nowej i starej wersji.

Nie działa...

Nic nie pomagało ,zrobiłem formata i chasa .

/close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...