Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS : GO - Czy znajdę tańsze .

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngthe7days
A gdyby to a gdyby tamto... Człowieku... Promocja minęła więc nie pisz, że mogłeś kupić wtedy a nie teraz.

Ogólnie to dobra cena. Ewentualnie mogę podać o ~~1 zł droższą ofertę... Ale mam zaufanie do tej firmy 

http://www.keye.pl/games/product/id/4204/Counter-Strike-Counter-Strike-Global-Offensive

Opublikowano

Na G2A.com kupiłem za 30zł przez PSC

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Zawsze możesz się z kimś wymienić na Steamie za 3 klucze do tf2 (1 klucz kosztuje 1,79 euro). Masz gwarancję że dostaniesz grę i będzie działała za niecałe 5,50 euro (około 23-24 zł).

Opublikowano

Ja kupiłem za 47 zł ostatnio więc myślę ,że to jest bardzo dobra cena 33 zł i raczej dużo taniej nie znajdziesz +- 5 zł 

Opublikowano

Na twoim miejscu wstrzymałbym się z zakupem, ponieważ słyszałem, że niedługo tj. w ciągu miesiąca ma być większa przecena na CS:GO

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngthe7days

A gdyby to a gdyby tamto... Człowieku... Promocja minęła więc nie pisz, że mogłeś kupić wtedy a nie teraz.

Ogólnie to dobra cena. Ewentualnie mogę podać o ~~1 zł droższą ofertę... Ale mam zaufanie do tej firmy 

http://www.keye.pl/games/product/id/4204/Counter-Strike-Counter-Strike-Global-Offensive

Steam często robi takie przeceny, więc ma jeszcze szansę, no chyba, że mu się spieszy . ;d

Opublikowano

Może na turniej w Kolonii coś zrobią. Na Twoim miejscu wstrymałbym się z kupnem do początku iEM'a, ew. końca. Jeśli nie będzie w tym czasie żadnej zniżki to jest to przeciętna cena tej gry.

Opublikowano

Polecam zakupy na gamecodes. Ja mam z tamtąd GO i przypadkiem w cenie (bo to jako gift był) dostałem Counter-Strike complete PACK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...