Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty na co dzień :)

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehehe

buty z jakiegoś croppa i jakośc

tego jeszcze nie grali xD

jak wychodzisz raz na miesiąc z domu to nie bedziesz mial uszkodzen, proste. Sprobuj w nich sie przebiec przynajmniej raz na tydzien a po 2 miesiacach beda wygladaly jak szmatlawiec

@top

http://allegro.pl/buty-miejskie-adidas-zx-750-r-44-g96724-i4446864536.html

są też inne modele, możesz sobie posprawdzac.

Wiosna, lato, jesień, zima, wiosna, lato.

Użytkowanie codziennie.

Może akurat trafiłem na lepszy egzemplarz, w każdym razie mówię jak jest. Teraz już mi służą jako buty robocze, mimo to nadal są w świetnym stanie.

Game Over

Opublikowano

Wiosna, lato, jesień, zima, wiosna, lato.

Użytkowanie codziennie.

Może akurat trafiłem na lepszy egzemplarz, w każdym razie mówię jak jest. Teraz już mi służą jako buty robocze, mimo to nadal są w świetnym stanie.

Każdy mój znajomy który kupił buty z Croppa mówił że buty są c*****e, podeszwa się rozwala po czasie. Kolega mi pokazywał nawet jak miał rozwalą tak podeszwę że mu sznurówki wychodziły.

Osobiście ich nie testowałem, mam swoje nike air body u factor. 

Opublikowano

Ja akurat mam buty z Housa i nie polecam, nie dość, że nie polecam bo się rozwalają to jeszcze przez pierwsze dni mnie mega obciearały, nigdy już nie kupie butów w Croppie Housie Diverse itd 

I już mówiłem chce blazery możecie podawać ładne modele, byle mid.

Opublikowano

Biedak? Żałosne, co najwyżej rozsądny. Albo go nie stać na wydawanie co miesiąc 300zł na buty? I to znaczy, że jest biedakiem? Może po prostu żyje oszczędnie? Teraz tak mówisz, bo rodzice Ci wszystko kupują, a później to docenisz. Nawet jeśli jesteś bogaty - nie wiesz co przyniesie przyszłość i nie wiesz jak sam skończysz, także nie wytykaj ludzi, ani nie obrażaj od "biedaków", w ogóle zostaw dla siebie takie komentarze. To jest rozsądne zachowanie, tylko idiota by kupił trampki za 300zł, które mają się rozwalić za 2 miesiące.

Co do tematu - naprawdę, daruj sobie Conversy, 2 miesiące będą trzymać (tak było w moim przypadku, jedynie w nich zdarzało mi się bięgać, ale w piłkę nie grałem w nich), lepiej kupić jakieś lepsze trampki do 150zł i zaszywki Converse. Pan z pierwszego postu dobrze mówi.

I również polecam buty New Balance, wygodne i w miarę ładne. <stylowe>

Mam 3 pary conversów ( białe, czerwone, niebieskie ) i przez dwa lata nic się z nimi nie stało, są wręcz w idealnym stanie więc nie wiem co ty z nimi robisz :)

Jak najbardziej polecam Conversy :)

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...