Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się pobierać TERE? Dużo osób gra?

MatZur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram od nowa na serwerze Fraya, od wczoraj czy przedwczoraj. Wredziochy ksuły na ch1... Na ch2 już spokojnie. Myślę, że opłaca się, ale dobrze mieć swoją grupkę znajomych, z którymi grasz. Lub dołączyć do jakiegoś legionu, bo inaczej gra jest strasznie nudna. Jest nowa klasa - Reaper, niestety, tylko możliwa dla rasy Elin i trzeba mieć 40 lvl innej postaci na koncie, aby stworzyć (Reaper'a). Są nowe instancje (nie wiem jeszcze od którego lvl), ma zostać wprowadzony max 65 lvl. Nowe kostiumy, itd. Gra jest ciekawa, ale z kimś :)

Opublikowano

@Renissance

Dzięki, a jak z ludźmi? Trzeba chodzić 100min po mapie żeby kogoś znaleźć, czy dość ludzi jest?

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Wczoraj grałam iiii wszędzie byli, ksuli mi na samym początku te "renifery, jelenie", czy co to jest. Nawet w szoku byłam, że tyle graczy jest, myślałam, że Tera "umarła" i same stare wyjadacze zostały, ale jednak nie.

Opublikowano

Znajdziesz ludzi bez problemu, pisząc na czacie spotkasz  na większości serwerów (eu) polaków więc jak z kimś zagadasz albo dołączysz do jakiejś ogarniętej gildii na pewno będzie ci sie fajnie grała i będziesz miał z kim. A jak znasz dość dobrze angielski aby się dogadać z kimś to jeszcze lepiej dla cb ;).

75775358773159538492.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...