Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osiągnięcia W Perłach

darkdahaka

Czy łowienie powinno być w Metin2?  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ?owienie powinno by? w Metin2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do pisania swoich rekordów w zdobywaniu perel z małży...

Piszcie wszyscy;]

Na początek Ja:

Mój rekord:

2 godziny 3 perly

2xBiala

1xczerwona

2x15kk+1x3kk = 33kk

Zarobiłem troche...

Własnie dodam że łowiłem na jednym FB wędka +5. Łowiłem na Babel Fish

A wy? :lol:

Opublikowano

W godzine 11 Małży + 5 małży które otwierałem = 11 małzy to ok 5.5kk na monku :lol: , z póżniejszych 5 małży 2 białe perły ok 24kk czyli razem 29kk o.O kolega up ^^ więcej ale cóż :rolleyes: | Było to łowione na 2 fish'ach

Opublikowano

1 karta rybek z czego 6 malzy :D z tych malzy 2 biale perly :D 20kk w parte minut :D

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

na FB to każdy głupi zarobi ^^

Ja łowiłem sam :)

Zarobiłem 50kk na Mnolicie łowienie zajęło mi kilka dni non stop...

Ale za to kupiłem sobie fajne eq ^^

beztytuuggc.jpg

DAJ - ! POMOGŁEM LUB NIE, DAJ MINUS ( - ) !

Nie dawaj Bana "Kolekcjoner" - jestem :)

Daj Bucha Ziom !

Pozdro dla kumatych :]

Opublikowano

Sorry, że się tak wyrażę, ale... sranie w banie i haftowanie, wszystko przy okazji -.-

Wasze słówka tutaj nic nie znaczą, ja se mogę napisać, że w godzinę miałem 15 białych pereł i 30 niebieskich <_<

Chodzi o to, że gówno ma znaczenie wasze zdania bez dowodu, bo każdy lubi się przechwalać nie mając dowodu. Chociażby filmik...

Przepraszam jeszcze raz za te wyrażenia i za offtop.

zenm.png

Opublikowano

Ostatni weekend 2 białe perły, miałem 15kk i 1 białą... wydałem 2kk na małże miałem 2 białe, wydałem reszte kasy i nie wypadła ani jedna małż, 13kk poszło w dupę ;P.

Opublikowano

Kupiłem 5 małzy Miałem B.P :> kupiłem małzy za 6kk były po 200k :D I nic nie było To cie nazywa Pech

B.p =4kk na s21 :>

sygnatura3.png

Opublikowano

Sorry, że się tak wyrażę, ale... sranie w banie i haftowanie, wszystko przy okazji -.-

Wasze słówka tutaj nic nie znaczą, ja se mogę napisać, że w godzinę miałem 15 białych pereł i 30 niebieskich <_<

Chodzi o to, że gówno ma znaczenie wasze zdania bez dowodu, bo każdy lubi się przechwalać nie mając dowodu. Chociażby filmik...

Przepraszam jeszcze raz za te wyrażenia i za offtop.

WIesz masz racje i nie masz racji

to zalezy ja znam dahake i widzialem jak to zlowil;p

bo mi pokazywal...

jestem jego kuzynem;p

a nie wiem jak inni....

tak czy siak

ja mam malo

3 godziny = 6malzy = 1x niebieska perla :angry:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja jak konczylem gre na PL to kupilem za all kasy dwie strony małzy i otworzyłem . Drop? dwie czerwone i niebieska jestem mistrz ;]

Opublikowano

Mój rekord na monku był taki (na fb xD) z 5h (na boisku grałem w nogę) i złowiłem 20 parę małży i z nich wypadło 4x Biała perła 2x czerwona 2x niebieska (otwierałem je na noobku 1lv podobno daje to większe szczęście wypadania pereł nie wiem czy to prawda ale drop miałem pro ;d ) :) Więc trochę zarobiłem nie pamiętam za ile je dokładnie sprzedałem. :/ (aha i dałem opcje żeby sam zabijał rybki. temu od razy miałem małże.)

Opublikowano

a ja w ciągu 2 dni łowienia na angelbocie czy jak mu tam na PL to miałem 7 małży a z małży 1 perła biała wiem słabiutko ;/

darkdahaka na jakim serwerze grasz że biała perła po 15kk ? oO u nasz na Twierdzy chodzi po 6kk i nikt za bardzo nie kupuje... ;/

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

Największe szczęście to miałem , jak otworzyłem 10 karasi z tego 2 małże z tego 2 białe perły .

I stal na + 7 spalona . :-)

Pozdro :)

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Moj rekord to 15 rybek^^ z tego 8 małży a z małzy 2białe i 3 nieb. :P

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

ja nigdy nie łowiłem kupywałem małże na feniksie jak jeszcze chodziły po 300k raz 1 raz 2 raz 5

raz kupiłem w m2 2x za 300k 1 i biała perła z 1 dropła :P cieszyłem sie nie z 6kk bo wtedy tyle była warta tylko sam fakt bo eq miałem 50x więcej warte :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...