Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do plemion online

Kalom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś udostępniłem pierwsza wersje bota do plemion online: http://tribalwarsbot.vopo.pl

Szukam testerów, jeśli chcesz testować tego bota, zarejestruj się i napisz do mnie prywatna wiadomość z nickiem a dostaniesz dostęp do niego za darmo.

Póki co jest dostępna rozbudowa wiosek za pomocą szablonów.

###

Proszę moderatora o usunięcie cyferek z nazwy tematu.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

###

Proszę moderatora o usunięcie cyferek z nazwy tematu.

Zrobione.

Bot jak dla mnie ma zbyt mało funkcji. Ta grafika niezbyt pasuje do klimatu Tribalwars. Lecz mimo to życzę powodzenia w jego rozwijaniu :)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Tak póki co jest zrobione automatyczne budowanie wiosek za pomocą szablonu tak jak w menedżerze zadań + grupy. Na dniach będę dodawał nowe funkcje.

Opublikowano

Aktualnie mamy problemy techniczne jednak boty ustawione wcześniej działają.

#edit

Już wszystko powróciło do normy, były problemy z bazą danych z winy firmy od, której wynajmujemy serwer.

Opublikowano

Zrobiliśmy kilka poradników dotyczących aktualnych funkcjonalności bo wiele osób, które testują bota nie wiedziały jak poprawnie zacząć budować :) Teraz zajmiemy się dodaniem nowych funkcji, najpierw planujemy dodać prosty system atakowania i pomocy, po prostu planujesz atak na daną godzine.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wprowadziliśmy możliwość zaplanowania ataków. Jeszcze musimy je dopracować i zabierzemy się za resztę funkcji. 

Informuje również, że nie szukamy już testerów bota.

Opublikowano

Więc do dzieła i oby wam wyszło :)

Jak coś podpowiem co jeszcze dodać lecz czy funkcję zadziałają jak powinny i tak gwarancji nie mamy :D

Cóż w fazie testów wyjdzie wszystko i byle tylko nie "Myślał" za długo nad czynnościami jakie ma zrobić.

Opublikowano

Dodana została rekrutacja według szablonu.

Ustawiamy szablon, na liscie wiosek wybieramy, z którego szablonu wojsk ma korzystać wioska( jeśli ma korzystać) i tyle. Nie dziwić się, że nie rekrutuje od razu po dodaniu do szablonu gdyż jeżeli bot już działa i dopiero dodamy szablon to bot potrzebuje czasu na branie tej wioski pod uwage. Jest to wprowadzone ze względu na to aby zmniejszyć ilość zapytań do serwera plemiona - co zarazem zmniejsza możliwość wykrycia bota. 

Druga funkcja jaką dodaliśmy to mapa. Wybieramy wioske następnie klikamy przycisk i pokazuje nam mape tej wioski 15x15. W przyszłości mapa będzie bardziej rozbudowana do wyciągania koordynatów za pomocą danych filtrów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiedz mi wysyłanie ataków jest ustawione co do sekundy ?? Czyli ja ustawiam ze ma mi wysłać o 12.33.56 czy tylko min? Bo to ważne

Opublikowano

Liczę na updejty, hex4bot.com pewnie nie dorowna ale nie wiem co z tamtym projektem, wiec moze za jakis czas wykupie na ten licencję.

Opublikowano

A na czym obecnie masz co polecasz ten hax opłaca się ile płacisz ??

nie da się zrobić co sekundy ?? To naprawdę dużo daje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...