Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs. SHC

twnt22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5:1 dla SHC póki co. Ładnie grają z tymi akcjami, że zbierają się 4 na jednej linii.

5:1? BO5 jest do 3 winów lel

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Hmm... nie oglądałem roccatów i lcsów pare miesięcy i widzę ogromny postęp w ich grze. Zrozumienie siebie, dobranie kompozycji, taktyka, kontrola drakea. GG WP liczę na 3:0 :-) 

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Mam nadzieje ze w trzeciej grze zagrają znow czyms ciekawym, nie maja wkoncu duzo do stracenia.

Musieliby przegrac 3 z 3 gier co jest malo prawdopodobne, do tego shc raczej sie poddało.

Szkoda selfiego, mam nadzieje ze zmieni team i zrobi kariere np w NA

rYD9JSA.png

Opublikowano

Roccat ma dużo swobody teraz i na 90% to wygrają.. SHC wyglądają na załamanych i z takim podejściem raczej nic już nie ugrają :O

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Dawać, jeszcze jedna gierka. 

@1373230489-U611928.pngZmkAg.

Wątpię by z Fnatic( <3) mieli szanse, ale mam nadzieję, że Roccaty wygrają mecz o 3 miejsce i pojadą na worldsy. 

Roccat są nieprzewidywalni i to ich od wszystkich odróżnia. Potrafią zagrać strasznie dobrze i wyelminowac przeciwników od samego początku, ale też czasami grają strasznie źle. Mam nadzieję, że wygrają ostatni (3) mecz, a później zmierzą sie z fnc i wygrają ;>

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Mam nadzieje ze w trzeciej grze zagrają znow czyms ciekawym, nie maja wkoncu duzo do stracenia.

Musieliby przegrac 3 z 3 gier co jest malo prawdopodobne, do tego shc raczej sie poddało.

Szkoda selfiego, mam nadzieje ze zmieni team i zrobi kariere np w NA

tylko przypomne ze w wiosennych playoffach przegrali w polfinale z sk 1:2 chodz po 1. grze wygrywali 1:0 wiec nie sadze by nawet z przewaga 2 wygranych gier zagrali by czymś szalonym 

ładnie im idzie i jesli teraz nie popelnia glupich bledow i dostana sie do polfinalu to licze ze chociaz jedną gre z fnc ugraja

Opublikowano

Nie rozumiem czemu Impaler uczepił się tak tego Rengara. Przecież to nie działa na LCS'ach, każdy team który ma Rengara to insta lose.

po prostu za słabo nim graja rengar to dobry champion

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...