Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę WebMasterem, Questerem, ClientMaster'em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję roboty jako WebMaster, quester lub ClientMaster. W PHP piszę już jakiś czas [od 4-5 lat] Więc znam się na tym bardzo dobrze, co do questów [ lua ] też już od około 2 lat opanowuję ten język więc z pisaniem questów nie mam problemów, co do Clienta to tutaj nie jestem jakimś wielkim mistrzem ale bardzo duża potrafię, dodać coś zmienić ustawić czy zabezpieczyć, Znam się też na programowaniu Delphi oraz na systemach z rodziny Unix [ w tym BSD ]. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy proszę pisać na PW, jeżeli chodzi o sprawy Finansowe to nie mam tutaj wielkich oczekiwań wiem że, ciężko czasem jest na tym zarobić, aczkolwiek robię to bardziej z chęci pomocy niż zarobku. To chyba tyle, a i żeby nie było że, jestem jakimś 14 latkiem czy coś ^^, Mam skończone 20 lat, kończyłem 31 Lipca. Zapraszam do kontaktu :-)

80892730880771175522.png

Opublikowano

jakieś przykładowe prace? , bo pisać każdy może.

Nie sprzedałem nic, robiłem 2 stronę Avesti oraz pierwszą dla Eqlimber obydwa zamknięte już, waruma i Irnala też robiłem strony.

80892730880771175522.png

Opublikowano

mnie akurat nie interesuje twoja oferta , ale jeżeli chcesz żeby ktoś się odezwał to raczej jakieś przykłady co zrobiłeś itd. wypadało by wstawić , bo w ciemno raczej nikt z tobą współpracy nie podejmie ;)

tyle odemnie , Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...