Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychodzimy z elohell :D

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Oto moja droga do wyjścia z elohell. :P

KIaPKFh.png

Wiem, słaba farma, ale potem mi kille wpadały i jakoś nie farmiłem ;f 

Opublikowano

Cześć. Oto moja droga do wyjścia z elohell. :P

541951407409876815923.png

Wiem, słaba farma, ale potem mi kille wpadały i jakoś nie farmiłem ;f 

Jak do mnie pisałeś pytając o nagrody za golda + i życzyłem Ci powodzenia to raczej nie w Silverze :D 

Zawsze farm, lepiej pewne 20 csów niż jeden niepewny kill. Z taką farmą zdecydowanie nie powinieneś wyjść wyżej niż Silver V. Może po prostu słabiej w tym meczu ale wiesz

Opublikowano

Już widzę, jak wyjdziesz do Golda, farmiąc tak Yasuo. 89 to można zrobić nim w 10 minucie.  Popraw farmę, plox.

Opublikowano

Jak do mnie pisałeś pytając o nagrody za golda + i życzyłem Ci powodzenia to raczej nie w Silverze :D

Zawsze farm, lepiej pewne 20 csów niż jeden niepewny kill. Z taką farmą zdecydowanie nie powinieneś wyjść wyżej niż Silver V. Może po prostu słabiej w tym meczu ale wiesz

Yasuem zazwyczaj mam koło 200 bo to jeden z lepszych farmerów.

Opublikowano

uuuuu z taką farmą to daleko nie pochulasz yasuo się bardzo łątwo farmi powinieneś mieć mniej więcej 200 w 25 minucie pewnie się zatrzymasz na silver III ale możę się mylę życzę sukcesów i golda : )

''gram dla funu'' na bol'u ''a nie jakieś jebanej dywizji''

5113714074123771224953.png

Opublikowano

Wowow, żeby mieć tyle farmy w tej minucie yasuo i to jeszcze na bolu to trzeba być rzeczywiście no-skillem.

www.mpcforum.pl/topic/1257135-skrypty/

Wróżę Ci świetlaną przyszłość w brązie I.

I błagam, nie kupuj boosta bo gold jest tak czy inaczej pełen raków. Z resztą nie grozi Ci to mając takie win ratio.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Popraw farmę to podstawa jak chcesz wejść wyżej niż s3

Opublikowano

Wowow, żeby mieć tyle farmy w tej minucie yasuo i to jeszcze na bolu to trzeba być rzeczywiście no-skillem.

www.mpcforum.pl/topic/1257135-skrypty/

Wróżę Ci świetlaną przyszłość w brązie I.

I błagam, nie kupuj boosta bo gold jest tak czy inaczej pełen raków. Z resztą nie grozi Ci to mając takie win ratio.

Bola jednak nie używam :) 

Opublikowano

To ja mam dużo lepsze farmę w bro gdzie tfy zaczynają się po 10/15 minucie.... A co tak dziwnie okrojony ten ss?Czyżby czymś się wspomagasz?:D

Opublikowano

Ziomek najpierw runy sobie poskładaj i poćwicz farmienie na customie albo na jakiś normalach i nie graj rankedów to załapiesz się jeszcze na ramkę pod koniec sezonu :D

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Patrząc na farme innych to moze byc taka farma. Ich apc mial te ponad 10  wiecej. Ale i tak 89 jak na twoja dywizje to chyba tak w 12 minute, na ta minute to tak z 150 chociaz. 

Ale powodzenia. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Patrząc na farme innych to moze byc taka farma. Ich apc mial te ponad 10  wiecej. Ale i tak 89 jak na twoja dywizje to chyba tak w 12 minute, na ta minute to tak z 150 chociaz. 

Ale powodzenia. 

To nic ja dziś miałem w bro fiore z 13 farmy w 8 minucie, to dopiero trzeba być pro :D

A co do farmienia, w silverze i bro mało się farmi bo tam 15 minuta i tfy na midzie ;d więc lepiej się nafeedować

Opublikowano

w silverze 5 polecam grac morgana na suppie pod full ap wyszedłem z silvera 5 do silvera 4 w niecały tydzien grajac morgana full ap na suppie

I co to za osiągnięcie? Tydzień żeby wygrać 7 meczy?

Opublikowano

@Ĕryk prawie jak z brązu do diamenta ^^

Przecierz nawet jak są teamfighty to nie są 24/7 a ty możesz farmić ja nie widzę problemu.

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Dawno nic nie wrzucałem, oraz zapomniałem o temacie >.<

Widzę, że trochę mi się mmr podwyższyło, wrzuca mi dość ogarniętych ludzi. 

814691407753326815923.png

Mało "farmy" bo jungla + wolałem gankować niż gnić w jungli. Ten xin to w ogóle najlepszy bo bez itemów latał. Nie kupowałem lizarda, ponieważ w jungli siedziałem do 6 lvla a potem same tf były.

Zrestartowałem lola i czekała mnie miła niespodzianka =D!

HgawGcz.png

Opublikowano

Mało "farmy" bo jungla + wolałem gankować niż gnić w jungli. Ten xin to w ogóle najlepszy bo bez itemów latał. Nie kupowałem lizarda, ponieważ w jungli siedziałem do 6 lvla a potem same tf były.

126531407756277815923.png

KU**A Gdzie ty masz item do jungli !@!"@! Build z mobafire farma z dupy... zostan tam to jest twoje miejsce 

Opublikowano

126531407756277815923.png

Lol, bo po co Lizarda kupić. ;_; Żałosne.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...