Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA BRAKOUT

Paweloooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy warto kupić ten dodatek do cs'a? Bardziej sie opłaca czy lepiej kupić 3 klucze do szkynek? Kolega mówił że z misji same itemy powyżej 2 euro dropią, pytanie: jak to dropi, i czy łatwo wydropić? Czy na pewno sie zwróci?

Opublikowano

Nie prawda bardzo często itemy mają wartość 0,03

Pewności nigdy nie masz.

Po grze może ci wypaść misja, w misji może być napisane żebyś np. wygrał turniejówke na DD2 jak to zrobisz to po turniejówce dostaniesz jakiś item.

Opublikowano

Moim zdaniem najbardziej się opłacało na początku jak skrzynki 3-4 euro szły i wtedy napewno wyszło by się na + . A teraz jak skrzynki 1 euro . Może jak masz farta to 2 skrzynki na 2 tyg ale to musisz mieć mega farta . A kilku znajomych ma operacje i więcej niż 20 centów z skinów z misji nie uzbierali . Jak na ten moment nie polecam jak chcesz . MI ostatnio dropła skrzynki cs go 1 warta 1.8 euro. To jest zysk . Nic nie wydać i na + 1.80 :D

Opublikowano

Mi ostatnio z Misji wyleciał skin wart około 2,5 euro dokładniej DE | Pilot. Więc jest ok. Jeszcze 2 skrzynki operacji po 1 euro każda i już mam 6,5 euro zarobione (nie licząc skrzynki którą sprzedałem za 3 euro na początku operacji). + Jeszcze jakieś śmiecie lecą z tych misji np CZ7% Zielony Pled ..

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się kupić operację, może ci dropnąć albo misja, albo skrzynka( za 80 centów sprzedasz ją nas steamie, albo za więcej)
Ja miałem takiego farta, że z misji "dedmecz" dropnął mi skin m4a1 - s Rycerz sprzedałem za 30 euro ; p 

Opublikowano

Ja kupiłem tą operację i zachęcam do jej kupienia. Po 3 skrzyniach breakout przepustka się zwróci i będziesz wychodził tylko na +. Jest to moja druga kupiona przepustka i "Misje" totalnie mnie zadziwiły. Mam 10 wykonanych ale 15 trzeba na gold ;] Zachęcam do kupna. W prawdzie teraz skrzynka kosztuje po 1 euro a nie 2 euro jak wcześniej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...