Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autoryski skrypt na zgloszenia bugów/graczy

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypt nie może być Autorski bo każdy go umie napisać n.p producent pluginu skript go umie go napisać więc on nie jest autorski nie ma takiego czegoś jak autorski skrypt. Chociaż by nie polecam pluginu skript z tego powodu ze obciąża tylko serwer to dam ci + ;D

­

Opublikowano

Skrypt nie może być Autorski bo każdy go umie napisać n.p producent pluginu skript go umie go napisać więc on nie jest autorski nie ma takiego czegoś jak autorski skrypt. Chociaż by nie polecam pluginu skript z tego powodu ze obciąża tylko serwer to dam ci + ;D

Oj xGuardziku ty i ta twoja filozofia :P 

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Opublikowano

jak widzę taki bzdury to aż płakać mi się chce aż ciśnie się na usta pytanie dla autora tego postu "..."

Jeżeli  nie wiesz co definiuje dana fraza to jej nie używaj proste a zarazem logiczne .. Chyba że twój iloraz inteligencji wynosi +- 90 to ci wybaczam.

A jeżeli nie zrozumiałeś mojego przesłania ze względu na słownictwo to najwidoczniej powinieneś poczytać trochę książek lub słownik aby wzbogacić nieco swe słownictwo ..

A co do skryptów to złe napisane skrypty lagują serwer to prawda ale czy w twoim przekonaniu wszystkie pluginy są doskonałe ? Plugin potrafi zamulać serwer bardziej niż skrypt tutaj chodzi o czynności które za zadanie ma wykonać procesor serwera jeżeli użyjesz pętli w Javie a w skrypcie otrzymasz identyczny efekt .. A jeszcze jedno nie ma różnicy między skryptem a pluginem ponieważ gdybyś potrafił biegle poruszać się w języku angielskim to wiedział byś że plug-in to nic innego jak wtyczka tak wtyczka dla serwera a czym są skrypty ? Tutaj zostawiam  miejsce dla ciebie abyś mógł w końcu rozwinąć chodź trochę swój mózg i popracować nim chodź 1 raz w życiu gdyż publikując swego posta udowodniłeś że go nie używasz. Ehh zapomniał bym uświadomić cię o znaczeniu frazy "Autorski" oznacza to że wykonałeś tą prace sam jesteś jej autorem i proszę cię o jeszcze jedno przed napisaniem kolejnego posta typu "Nie potrafię myśleć logicznie" idź do kogoś kto twoim zdaniem jest od ciebie w tym lepszy i być może zechce doradzić ci w sprawie publikacji posta tej maści 

@topic

Skrypt fajny widziałem już to w wielu wydaniach ale pracę trzeba cenić :)

Co do Obelg powyżej i robienia nie logicznych pętli polecam użyć:

Command /test:

trigger:

if diference between {Czas.uzycia.komendy.%name of player%} and now is greather than 30 minutes:

set {Czas.uzycia.komendy.%name of player%} to now

resta kodu ...

else:

send "&cTej komendy mozesz uzyc w odstepie czasowym 30 minut !"

@Edit

Mam jeszczę jedną prośbę do ciebie xGuard używaj trochę ładniejszych sformułowań i unikaj powtórzeń typu "bo każdy umie go napisać n.p producent pluginu skript go umie go napisać" mógł byś zamienić na:

"Gdyż każdy wie jak stworzyć taki skrypt np. twórca pluginu skript także wiem jak go napisać"

Wiem że wszystkim za mojego życia nie uda mi się umoralnić i naprawić ale liczę na to że żyją wśród nas jeszcze ludzie inteligentni a ich erudycja pozwala im na pomoc innym ...

Z mojej strony to wszystko Pozdrawiam Pieprzyk99

Opublikowano

Skrypt na zgłaszanie graczy widać nie dopracowany wgrałem i wpisuję /zglos-gracz i wyskakuje mi że jestem na czarnej liście , a niby czemu ku*rwa? o.O

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...