Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przesiadka na leonova

kubastick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla ciebie to najlepszy pomysł. Dzięki leonovi będziesz mógł uzbierać kase na resztę wyposażenia (LF-3 / BO2 / Iris). Golcem z takim wyposażeniem jest ciężko cokolwiek zrobić.

Opublikowano

Jeśli jesteś na 1 gali, to decyzja idealna. Gdy zdobędziesz 13 poziom i trochę uRI dokup LF-3, oraz jednego iryska. Na piratach powinieneś dać wtedy radę ;-)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Jeśli jesteś na 1 gali, to decyzja idealna. Gdy zdobędziesz 13 poziom i trochę uRI dokup LF-3, oraz jednego iryska. Na piratach powinieneś dać wtedy radę ;-)

Musze cię zaskoczyć ,ale mam 13 poziom i 1 iryska :D

Z jakiej rakiety bijesz?

Ja bije z PLT-2020 i zadaje ponad 12k.

Formacja Szewron + złotko na rakietach. Z najlepszych rakiet bije po 20k.

No na szefron to mnie nie stać -wole kupić romb kiedy znowu będę latał golcem

Opublikowano

ale szewron kosztuje 1 mln kredek? -_- każdego jest na to stać. Pewnie pomyliłeś tą formację ze strzałą.

Z tym że jest na odwrót: Formacja Szewronu kosztuje 75,000 Uridium, a Formacja Strzały - milion kredytów.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Pomóżcie mi bo przypadkowo wysłałem post bo nie przeczytałem wcześniejszego do vrumastera o tej strzale i nwm jak teraz usunąć ten post to jest modyfikacja tamtego .

Moderatora przepraszam za to ze wysyłam post nie na temat ale nie wiem jak go usunąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...