Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS Plus - Kupno w mediaexpert a brak kodu z kartką

aXen7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj rano kupiłem PS+ na rok w mediaexpert.

Kiedy przychodzę do domu i wieczorem otwieram pudełko to po prostu ono jest puste.

Pudełko było rozpakowane kiedy go zakupiłem lecz było w takiej plastikowej obudowie (jak ktoś był w sklepię to wie o jakie pudełko chodzi).

Pytam się dlatego bo mi trochę ciśnienie skoczyło i boję się że odpowiedzą mi "Proszę pana, wykorzystał pan kod i domaga się drugiego więc panu nie damy żadnego zwrotu"

Czy to możliwe że zakupiłem puste pudełko za 200 zł? Mam jakieś szansę domagania się zwrotu kosztów lub otrzymanie innej karty PS+?

Opublikowano

No dobra a czy jest możliwość że oni wyjmują te karty z opakowań i je gdzieś tam przechowują?

Gdyby tak było, to przy kasie otrzymałbyś kod.

Najlepiej będzie jak po prostu zadzwonisz i się upewnisz, w mediaexpert jak dobrze pamiętam kupowałem zdrapkę za 100zł i była zafoliowana.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dzisiaj ich odwiedzę bo będę przechodził koło nich.

Jeszcze jedno pytanie. Czy można zobaczyć na monitoringu że opakowanie było otwarte i mogą mi oddać kasę?

Opublikowano

Z tego co ostatnio kupowałem BF4 to ona była od razu zafoliowana lecz jak wczoraj kupiłem kartę PS+ na rok to ona była otwarta.

Pamiętam też że kupowałem SimCity i pudełko było puste lecz dawali zawartość przy kasie więc może i tym razem będzie tak samo bo po prostu chyba zapomnieli.

Opublikowano

Byłem dzisiaj u nich i oddali mi kod z innego opakowania i bardzo przepraszają za pomyłkę. To była atrapa.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...