Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde

Siemka mam problem bo nikt mi nie chce pomoc na boja

jak przekonac ludzi albo cos

a moze gra ktos na monolicie i pomoglby mam 35lvl i potrzebuje w pt najwyzszy 65

Jezeli ktos pomoze peci + i 5

Bardzo Prosze o pomoc poniewaz zalezy mi na boju

Opublikowano

Znajdź gildię, która Ci pomoże na boja, ew. napisz na wołaj "zbieram ekipę na boja, po udanej płace", nie musisz im płacić ale reputacja pójdzie w dół oraz z doświadczenia wiem, że przed misją chcą zaliczkę, więc np. zapłać im po 50k a po udanej reszte.

BTW: Jakie królestwo? Ja Jinno ale mały lvl ;P.

Opublikowano

Najlepiej pisz na ogolnym ,że szukasz pomocy na boja . Pisz też ,że kase dajesz po misji .. napisz tam że 200k xD Ja tak zrobiłem to miałem 15 szeptów i sie bili kto mi pomaga xDD

Opublikowano

Jak grasz w jinno, to napisz do gildii "StoProcent".

Oni robią boja za 1kk,

Zgrana ekipa, jeszcze nigdy nie zawiodła.

W innych królestwach też pewnie robią bojowce za kasę.

OMG.TECZA!

Opublikowano

Napisz na czacie ktoś na pewno ci pomoże. Nie masz kumplów w grze że nie ma ci kto pomóc. Wystarczą czasami tylko 2 osoby

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Wow czasem sobie myśle ze ludzie o dobrych sercach wymarli xD . Możesz napisać : "potrzebuje pomocy w boju po udanym place 200k " wcale tego nie musisz zrobić lub możesz też napisać " kto pomoże w boju za darmo ch ... " - często ludzie sie zgłaszaja jak piszesz byle co . Inny sposób to znaleść jakąś gildie pobyć ze 2-3 dni w niej i poprosić o pomoc w boju . Możesz też sie zapoznać z jakimś wysokim vl i on ci na bank pomorze z kolegami .

:P

Opublikowano

na gromo chunjo mogę spamować dniami i nocami a i tak same 20 się zgłaszają czy place przed :D

w nocy jak na orkach pusto i z 2-3 metki znajdę to nie ma kto ubić a kilkadziesiąt łuczników by z nich wyleciało ; p

tak w ogóle to porażka 45 bez boja ale exp bot robi swoje ; p

znacie może jakąś gildie która w chunjo robi boje? albo ekipę jakąś?

Opublikowano

Dziekuje Seomid za reklame. Owszem Na Monolicie w Krolestwie Jinno Ja jako liderka StoProcent organizuje misje na konie bojowe.

Pomoglismy juz wielu osobom. Jak do tad wiadomo StuProcentowa skutecznosc. Coraz wiecej osob pisze mi na szepcie aby mu pomoc lub im znajomym otoz sa zasady:

1.Jako ze coraz wiecej osob potrzebuje pomocy nalezy zglosic sie dzien wczesniej abym mogla zorganizowac termin i ludzi.

2. Piszac mi szept ze chcesz pomocy masz miec juz pewnosci ze bedziesz go chcial w tym czasie.

3. Dla jasnosci 1kk za misje. Ustalilam zasade ze 500k przed misja a 2x 500 w trakcie gdy zostaje ostatnie 20 sztuk do ubicia.

W tym czasie stopuje gildie i nikt nie bije a ja czekam na druga polowe zaplaty po czym dobijamy ostatnie 20 sztuk

4. Po kazdej misji wymagam od tych co pomagam by napisali na wolaczu:

,,DZIEKUJE StoProcent za zrobienie boja. Polecam kazdemu''

3 Majcie sie KarolinkaElo :D :*

W najblizszym czasie postaram sie powrzucac kilka ScreenShotow z widocznymi pdziekowaniami od klientow :D^^

Opublikowano

,,StoProcent hahah

lipa zaplacielm i mnie loglo i zalogowalem sie i mi nnie zrobili a malzy nie zobaczylem juz nigdy chala''

Przede wszystkim ziomek nie zglosiles sie do mnie tylko do jakiegos kolesia z innej gildii ktory robil ustawke z Toba, a jeden z czlonkow mojej gildii owszem wzial ta malz , drugi wzial 200k (przypominam ze pomagali nie gildia lecz prywatnie) 200k oddal ci czlonek mojej gildii chociaz ze CIE LOGNELO co nie bylo wina nikogo z nich. Malz postaram sie Tobie osobiscie oddac od siebie gdy post zostanie usuniety.

Dziwne ze nikt do StoProcent nie ma zastrzezen tylko ten co mial osobiste problemy ze swoim internetem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...