Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skryptu/cheatu na samochód.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Karol nie ma skryptów ludzie... pierdzielenie o szopenie bo jakiś idiota to ciągle pisze dla jaj i każdy mu w to wierzy. Spytajcie Hajpstera albo beasta...

sam Karol też gada coś w stylu że ma skrypty itp ale to gówno prawda.

Opublikowano

no jest w topce bo jest dobry z nim sie klepalem zreszta na myhardzie i go zjechalem ( pro pvp na kamienne miecze :D) jakby grał na skryptach to by w końcu gzdieś bana dostał bo gra przecież na wszystkich hc ( jak jest nowa edycja)

@chomik po c**j sie wypowiadasz o karolu jak go nie znasz on nie ma 12 lat tylko 15 ale mutacji nie ma :D niestety.

Opublikowano

KarolMaSkrypty  jest wielokrotnie sprawdzany i nic nie ma chyba ze administracja jest tak ulomna ze nie umie sprawdzic...

kiedys sie z nim klepalem i jednak cos ma.. ale ma to dobrze zrobione ze jak go sprawdzaja to jakos to szybko usuwa niewiem.

Opublikowano

@Zupka Hymm trudno chyba wykryć auto relog i udowodnić z poziomu admina.Dodatkowo równie dobrze może to być jakiś program i po wyłączeniu jego relog może wrócić do normalności np więc się nie dziwie @Nik to samo co wyżej napisałem + Skrypty są bardzo trudne do wykrycie o ile się da wogle da ;d Dlatego tego szukam ale niestety tylko chyba chomik coś może pomóc ale on się teraz zajmuje jak napisał swoim serwerem ;c

Opublikowano

Skryptow sie wogule nie da wykryc

A co do zupki sam mi mowil ze ma skrypty:)

I ma skrypty wiec nie pierdol mi ze nie ma bo bedzie bula lokiec kolowrotek

Opublikowano

Ile razy mam wam mówić, że on nic nie ma? Ma skilla i tyle :). Grałem z nim na 3 edycjach i nic :).

Opublikowano

@Myszek_PL Hymm.Ja tam bym na skkf nie chciał bana.Wystarczy że byś nagrał 1 film jak ma cheaty i jest skonczony.Poza tym nie zawsze musi używać,np może włączać na tak zwane "masówki"

Opublikowano

nigdy od 3 edycji..

Wystarczy mój mulciak (cheaty :D) bo mam czarna liste za takie tam xD

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref @dwr Hymmm jakby ci to powiedzieć.To są cheaty do gry multi,i to nie jakieś proste.poza tym jakby chciał,to by moderator przeniósł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...