Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

35 lvl w m2 - dyskusja.

Stablil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1-30 : Drop z metków w m1 i m2, itemów z bonam, łowienie rybek, drop broni na 30 poziom, żyły.

30-69 : Metki, dt, dużo ulepszaczy pustynia, dolina, góra sohan ect.

+75 : Najlepszy zarobek 

AHP6Pjo.png?1

Opublikowano

m2,dolina,sohan na tbd odpadają całkowicie.. no cóż lece na ten 75 ale wydaje mi się, że dużo osób tak robi ponieważ ceny ku lecą strasznie w dół 

Opublikowano

Mam takie małe pytanie odnośnie tego latania na 75 czy tam z buffem ~30% strach/zbroja/ostrze na M4+ ze średnim eq które aktualnie mogę sobie zapewnić dam radę bić metiny 70/75/80? Bo nie wiem czy jeszcze trochę zarobić i dopiero. Nie mam ochoty tworzyć innego dropka czy coś. Jak grałem kiedyś to 75 mentalem bicie tych metinów było katorgą ale to były troszkę inne czasy i wydaje mi się, że jednak jest przepaść między wp a mentalem 

Metek na 70 lv powinieneś dać radę. Zawsze można spróbować.

Opublikowano

na tbd ja zarabialem do 75 lvl w nastepojacy sposob:

na 35 bojowiec,rekawica z is,pelerynki od kamera,7 postaci w pt i expienie ich na bo. kupowanie fms +5/6 i robienie ich na 9.podczas wyexpienia tych 7 postaci lecialo mi okolo 60 zebow orka. zarobek niezly.

potem wbilem 54 i robilem to samo tylko w v1 gdzie lecialy mi rowniez bodzie/ewentualnie jak zajety spot to siedzialem na lordzie skad medale wynosilem kilogramami.

teraz mam juz 75 i bije metki las/pieklo.

i taka mala sugestia.nie spiesz sie z wbijaniem tego upragnionego 75.

jakbym mogl cofnac to zostalbym na 61 i dalej bawil sie w expienie postaci dla bodzi.uwazam ze to najlepszy zarobek i najlatwiejszy. bo chociaz mam dobre eq ktore pozwala mi bic metiny w piekle bez bufa to meczy mnie te ciagle zmienianie ch i szukanie metkow. jesli mialbym jeszcze logowac do tego bufa to nie gralbym juz;p

i tak korzystam z kamera i biegam przez sciany łapiąc 3respy metinow w piekle bez biegnia na okolo.ale tak jak pisze,wolalbym siedziec w v2 i trzymac tylko spacje expiac sobie postacie do 30.

i jeszcze dla tych co sie boja grac na kamerze;p

od miesiaca siedze w piekle ciagle biegajac przez sciany i uzywajac tylko tej opcji nie zlapalem bana.wiec jesli nie zlapie was gm to nie ma mozliwosci przez "logi".

no chyba ze maja takie ruchy:D

Opublikowano

Powiem ci jak ja zarabiam. Jeżeli  możesz sobie pozwolić na długie włączanie kompa to mój sposób może Ci się przydać. Po co się męczyć z metkami? Rudy są też potrzebne a mniej osób je dropi. Włączyć 2-3 boty aby biegały po świątyni i masz zarobek ;p. Wystarczy że konta nie będą powiązane (inny E-mail) i jesteś bezpieczny.

780915_ganja.jpg

Opublikowano

Trochę myślałem nad tym aby podexpić tak ze 4 postacie ale bieganie i zbieranie całego spota BO to nie dla mnie a pelerynek z kamera no troche się boję używać.Dziękuje wszystkim za pomoc jakby komuś jeszcze coś przyszło na myśl to śmiało 

Opublikowano

W m2 dużo nie zarobisz bo tam lecą jedynie KU i KD. Najlepiej chyba wbić 50 lvl i chodzić na metki cienia, diabła, śmierci. Ewentualnie jak dobra postać to nawet do lasu na metki możesz chodzić.. Lub zrobić postać pod DT, jakiegoś tam buffa i do DT metki bić.. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...