Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

35 lvl w m2 - dyskusja.

Stablil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 35 lvl do m2 ale to jest jakaś porażka zarobić tam jest ciężko, ponieważ ludzi sporo nawet o 4 nad ranem a połowa z nich lata na wh i sh. Czy nie jest lepszym pomysłem wbicie takiemu dropkowi 50 i bić cienia,twardości i diabła?

Opublikowano

Lepiej dobij ten 50lv i lej metki w sohan, dropią kamole, kd, wierzchowce i biżuteria (może się trafi jakieś hp)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Teraz na rynku stalki +7/8 boje +7/8 są mało warte nie wiem czy to dobry pomysł musiałbym chodzić 10 kontami a na to sobie nie mogę pozwolić

Opublikowano

Metki m2 są oblężone ma maksa. Nie ma sensu tam jeździć.

Lepiej doexp postać i idź na metki Sohan + dropek na m3, potem medale i rybki.

giphy.gif ­

Opublikowano

Metki w m2 , na dolinie itp to obecnie katorga i zarobic tez mega ciezko ze wzgledu na ilosc osob obecnych tam i same ceny wiekszosci ksiazek i kd wiec szkoda czasu. Osobiscie polecilbym juz bardzo medale lub metki na Sohan ewentualnie wbic 8-11 lv i chodzic na metki w m1 gdzie praktycznie nie ma ludzi. Ja grajac na samosie mialem kilka postaci w tym przedziale lv i gdy nudzilo mi sie bicie malp przerzucalem sie na mape dzikich psow i niedzwiedzi ;)

Opublikowano

W dt na metkach mozna zarobić i okazyjnie kowal :)

W m2 za dużo botów faktycznie lata, ciężko o metka, tym bardziej na zatłoczonych serwerach tj. TBD.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

ZOstań na 35 zrób bufa 35 wbij mu pomoc i błogo i jazda na metki do lasu :)

Bądź metki pustynia ;)

Lvl na tą chwilę się nie opłaca expić, lepiej zrobić eq i skile i dopiero.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Dobij 42lv + i leć na Lorda Małp, tłucz przy okazji małpy. 
Ew. ściągnij fb i łów. Będziesz miał przez to trzy opcje: sprzedawanie ryb, małży pereł. 
Dobrym sposobem za moich czasów jak grałem na PL, było robienie eq(żelaki, zbr. 34/42lv, bronie 30) i je sprzedawanie. 

Opublikowano

Dobij 42lv + i leć na Lorda Małp, tłucz przy okazji małpy. 

Ew. ściągnij fb i łów. Będziesz miał przez to trzy opcje: sprzedawanie ryb, małży pereł. 

Dobrym sposobem za moich czasów jak grałem na PL, było robienie eq(żelaki, zbr. 34/42lv, bronie 30) i je sprzedawanie. 

Jeśli ściągnie FB i przełoży nawet na inne konto to dostanie bana.

Była taka sytuacja u mnie. ;)

Lepiej niech lata po medale konne, bo dla mnie jest bez sensu wbijać dobre kilka dni i iść na red las gdzie będzie latał z Eq na 34 lv...

Opublikowano

Mam takie małe pytanie odnośnie tego latania na 75 czy tam z buffem ~30% strach/zbroja/ostrze na M4+ ze średnim eq które aktualnie mogę sobie zapewnić dam radę bić metiny 70/75/80? Bo nie wiem czy jeszcze trochę zarobić i dopiero. Nie mam ochoty tworzyć innego dropka czy coś. Jak grałem kiedyś to 75 mentalem bicie tych metinów było katorgą ale to były troszkę inne czasy i wydaje mi się, że jednak jest przepaść między wp a mentalem 

Opublikowano

najlepszy zarobek to handlowanie itemami skupowanie taniej sprzedawnie drozej. wystawiasz w m1 z 4-7 shopów pełnych itemków, ktore zawsze sa potrzebne po 24h powinna zejsc chociaz 1/3 a jak shopy sa wystawione to mozesz przy okazji dropic. dobrym tez zarobkiem na poczatku sa zeby orka, na 30lvlu wykupjesz x2 drop z isa i sobie bijesz orki albo na 35 lvlu ksiegi klatw. jak zrobisz dobre eq to zastój na 55lvlu dobijanie skilli chociaz do m8 i robienie biologa i bijesz sobie metki 55/65/70

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...