Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blog

†

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Sorry ale wydajesz mi się być nieprzyjemnym człowiekiem, który jest zadufany w sobie i swoich ciuszkach, paznokietkach, włoskach.

Widziałem twoje zdjęcie tutaj na forum z wiankiem na głowie to myślałem, że zwymiotuję. Niestety ale nie wyglądasz na prawdziwego mężczyznę, wyglądasz na metroseksualistę (co najmniej) tak samo jak twój blog o modzie. A skoro on jest skierowany do kobiet to nie wiem po co go tutaj lansujesz normalnym chłopakom, chyba żeby się ponabijali jakiego tutaj ciotę mamy na forum. Sorry ale to moja opinia. 

Ty się chyba w takim razie w lustrze nie widziałeś...

Mój blog nie jest skierowany do kobiet, jest on dla wszystkich.

Opublikowano

Wydaje mi się, że powinieneś skasować ten temat, bo coraz bardziej się ośmieszasz. Jeśli to ty na profilowym, to na prawdę Ci współczuję takiego wyglądu, no chyba że on ci się podoba - coś jest z tobą nie tak. KTÓRY mężczyzna robi blog o modzie, bucikach, nosi wianek na głowie, chodzi w rurkach, ma różowe kwiatuszki na tle w profili, chodzi w dobranych bucikach ? Wydaje mi się, że tylko cioty i pizdusie tak robią. Nie wyglądasz na mężczyznę, tylko dla mnie na  transseksualistę albo jesteś homo - nie wnikam. Ten blog jest raczej skierowany dla kobiet, więc nie wiem po co go tutaj udostępniasz.. Zmień płeć w ustawieniach na "kobieta" to zacznę powoli Cię akceptować, ale póki co to nie. To tylko moja opinia.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jeśli to ty na profilowym, to na prawdę Ci współczuję takiego wyglądu, no chyba że on ci się podoba - coś jest z tobą nie tak. 

Chodzi o jego profilówke na mpc ? Bo jak tak to ona wygląda jak Emma Watson ...

21515.jpg

Bywalec
Opublikowano

Chodzi o jego profilówke na mpc ? Bo jak tak to ona wygląda jak Emma Watson ...

Bo to jest Emma Watson inteligenci...

Bywalec
Opublikowano

Od kiedy można reklamować strony na fb?

A od kiedy nie? Pokaż mi punkt w regulaminie. Pozdrawiam serdecznie.

Murzyn dobra parka i buty ( Hyperfuse? ) reszta mi nie podchodzi.

Spoglądałem tylko na plecaki :D 

Opublikowano

A od kiedy nie? Pokaż mi punkt w regulaminie sygnatur. Pozdrawiam serdecznie.

To wejdź sobie w temat Dział pogaduszki warny, tam masz prawie na początku punkt o zakazie reklamowania stron jak fb, yt itp
Bywalec
Opublikowano

To wejdź sobie w temat Dział pogaduszki warny, tam masz prawie na początku punkt o zakazie reklamowania stron jak fb, yt itp

Dalej nie widzę. Chyba muszę jednak te okulary kupić.

Opublikowano

Dalej nie widzę. Chyba muszę jednak te okulary kupić.

No jednak musisz, mogę ci chyba zacytować jak chcesz, albo napisz do jakiegoś gm/moderatora czy można reklamować strony na fb. Jak tak to też sobie pozakladam tematy :)
Bywalec
Opublikowano

No jednak musisz, mogę ci chyba zacytować jak chcesz, albo napisz do jakiegoś gm/moderatora czy można reklamować strony na fb. Jak tak to też sobie pozakladam tematy :)

Bah. Powodzenia. :P

Pokaż mi cytat..to wtedy uwierzę.

Opublikowano

Wszystkie przejawy reklamowania forum, kanału na YouTube oraz innych stron. Kara = 5%, temat w koszu. W przypadku nagminnego łamania punktu ban permanentny.

Krzyż może reklamuj swojego bloga w bardziej tematycznych miejscach bo reklamowanie go na forum o czitach do gier jest daremne, bo raczej nie zyskasz tu czytelników tylko hejty

Pozdrawiam

Bywalec
Opublikowano

Wszystkie przejawy reklamowania forum, kanału na YouTube oraz innych stron. Kara = 5%, temat w koszu. W przypadku nagminnego łamania punktu ban permanentny.

Krzyż może reklamuj swojego bloga w bardziej tematycznych miejscach bo reklamowanie go na forum o czitach do gier jest daremne, bo raczej nie zyskasz tu czytelników tylko hejty

Pozdrawiam

Traktujmy siebie poważnie. Inne strony? Jak to jest uwarunkowane? Nijako. 

Nie jest jasno sprawa postawiona, że mają na myśli linki do "facebooka".

Jak jeden z Global Moderatorów napisał, regulamin jest ciągle usprawniany. Gdy dojdą nowe wpisy, usunę się. 

Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...