Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gra ktoś na LC Destiny?

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra ktoś z mpc forum na tym serwie ? Chyba jeden z najlepszych jaki powstał po 777.

Przy okazji pomógł by ktoś w misjach w ex juno :)D  ?

Deus vult

Opublikowano

Gra ktoś z mpc forum na tym serwie ? Chyba jeden z najlepszych jaki powstał po 777.

Przy okazji pomógł by ktoś w misjach w ex juno :)D  ?

Z tego co wiem to graja tam osoby ale wyłącznie wchodzą na grody a tak to jest 3-8 osob online na serwerze jak patrzyłem 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To ten serwer jeszcze żyje? xD

Jest tu na forum osoba, która tam gra (prawdopodobnie) :P

A te misje w Ex juno są proste xD

proste są jak Ci się pasek ładuje.

Czemu ten serw ma nie żyć ? Bardzo dużo osób gra itd. Nie upada jak kolejne priv ep 2

Deus vult

Opublikowano

To ten serwer jeszcze żyje?  xD

Jest tu na forum osoba, która tam gra (prawdopodobnie)  :P

A te misje w Ex juno są proste  xD

Teraz nie są proste Już nie da sie tak jak kiedyś na pbi wbić 4 lvl Teraz na 2 pasku długo się bije lizarda i kota 

proste są jak Ci się pasek ładuje.

Czemu ten serw ma nie żyć ? Bardzo dużo osób gra itd. Nie upada jak kolejne priv ep 2

Heh widzisz Nie widziałeś ile osób grało kiedyś i wydaje ci się że obecnie gra dużo osób Wejdż  na np vorms i zobacz jaka różnica Tak kiedyś było na Destiny 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z tego co wiem to graja tam osoby ale wyłącznie wchodzą na grody a tak to jest 3-8 osob online na serwerze jak patrzyłem 

4yAMduv.png

aHRmxww.png

8 osób online. Tak.

Ja wchodzę tylko od czasu do czasu zerknąć, ale widziałam tam kilku(nastu) Polaków, więc możesz popytać na serwerze, może ktoś Ci pomoże.

Opublikowano

Wojciech dla twojej wiadomości szkoda czasu na destiny, acz lvl leci szybko w 2h i 40 min od 1lvl do 187 lvl i 40% więc wiesz...ale szkoda grać bo mało osób i 0 fanu, nawet jak w 240 wbijesz w 1 dzień to co ci po nim? jak nie ma kogo bić xD

893191407350814881976.png
916431407350815881976.png

8 osób online. Tak.

Ja wchodzę tylko od czasu do czasu zerknąć, ale widziałam tam kilku(nastu) Polaków, więc możesz popytać na serwerze, może ktoś Ci pomoże.

Wjedź na d2 :) chyba laga nie idzie wyrwać nawet z internetem 1 kb/s

Opublikowano

Wiesz nie wspomniał o który podserwer mu chodzi :P  Nigdy nie grałem na d1  Więc mówiłem cały czas o d2 :P

. D1 oczywiscie,.

Wiadomo ze gra mniej osob niz 2 lata temu ale i tak duzo gra.

Co do misji to bije sie teraz te pajaki bosy, 240 lvl bije i expi mniejsze lvl. Dosc szybko idzie ale dawniej bylo lepiej.

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...