Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL One Cologne 2014 - O co chodzi?

GoodIdeaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam kilka pytań co do ESL one Cologne 2014. A dokładnie o "obstawianie naklejek" jeśli dobrze zrozumiałem.

Otóż w CS:GO można teraz kupować za 0,75$ kapsuły z  naklejkami. Otworzyłem 6 kapsuł i o to co dostałem (nie patrzcie na skiny, nie mam szczęścia do otwierania :D ) http://scr.hu/281g/re4ir i wiem że jakoś te naklejki można obstawiać, obstawiłem je i tutaj rodzi się moje pytanie. Jeśli dany team wygra to dostaję tak jak na csgolounge zwrot naklejki + coś jeszcze czy jak? Za pewne gdzieś to jest napisane a ja jestem tak ograniczony że nie mogę tego znaleźć no ale na mpcforum zawsze znajdzie sie jakaś pomocna dłoń  :rolleyes: .

Oczywiście za pomocne posty reputka UP.

Pozdrawiam 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Dostaniesz coś innego o większej wartości.

Nie mam pewności więc wolę spytać. "coś" czyli naklejki czy konkretne skiny do broni? 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Dostajesz punkty. Za dobrze obstawione mecze +3 punkty, półfinały +6 punktów a finał +8. Następnie dostajesz odznaki, takie jak z Breakout czy Phoenix, które możesz ustawić na profilu. 25 - brązowa, 50 - srebrna, 100 - złota. 

he?

Opublikowano

Dostajesz punkty. Za dobrze obstawione mecze +3 punkty, półfinały +6 punktów a finał +8. Następnie dostajesz odznaki, takie jak z Breakout czy Phoenix, które możesz ustawić na profilu. 25 - brązowa, 50 - srebrna, 100 - złota. 

To w sumie sztos wydać X euro tylko po to by potem mieć odznakę w profilu  :huh:

Bish_holo.gif

Opublikowano

Ps. A  jak wygram to te naklejki mi sie zwrócą? :> 

Edit. Ops, przepraszam za double post. Myślałem że tu jest jak na innych forach że jak sie napisze post pod postem to łączy z poprzednim. Przepraszam :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...