Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Komendy --- Wszystkie Po Polsku

holywar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/xmas_snow 1 albo 0 .

0 < wylacz

1 < wlacz.

to komenda na snieg.

pozdro.

nie jestem zulem typu " WIEM ALE NIE DAM HAHA! "

Opublikowano

takie 1 pytanie czy ma kuźwa id na bezduszne sztylety te iD na bronie są wszedzie lecz nigdzie niema na beezduszne ;x

nicew.png

Kliknij na Sygne i Zobacz Więcej moich Prac

Galeria Się Podobała ? Daj addw.png

FantasticWorld

Nick: BaNNaN

Klasa: Tajemnica ;>

Level: 1+

Sun Online

Nick: ItsMyFirstTime

Klasa: Elementalist Ether / Int

Lvl : 56+

Opublikowano

33333@@

Korzystam z roznych poradnikow, ale zauwaz, ze wszystkie nazwy poprawiam. A nie tak jak w innych poradnikach nazwy sa niedokladne. A i jeszcze jedno, mowisz ze skopiowane z twojego poradnika???? Moze i tak, ale napewno nie nazwy, bo je sam sprawdzam poprzez wpisywanie komend ;]

EDIT@@

Narazie nie mam id na bezduszne noze <jak znajde to dodam>. Wiec jak narazie zostaje zrobic smocze +9 i potem bezduszne ;]

Opublikowano

Pomożecie znaleźć mi komendę która umożliwia gm'owi zmianę z wojownika np na sure ! widziałem taka komendę na Metin2 PL ale nie pamiętam jej ;;/

Opublikowano

Wielka sciema .!!! Itemy :Dragon33 i niektóre komendy.

ja all gm komendy.

a Virus reszta itemków.

Napewno sam go pisales??

Noob

sygna4.jpg
Opublikowano

Nie, mama mi pisala. Chyba proste ze komendy gdzies znalezc musialem. Ale ja dodalem od siebie troche i wszystkie komendy przetlumaczylem na polski, a nie jak to w innych poradnikach nazwy byly w innym jezyku albo nie dokladne. A po drugie jak nie wiesz kto to noob, to nie uzywaj tego okreslenia

Opublikowano

w kazdym byly po polsku nupasie!!

\

Myślisz ze jestes pro bo masz duzo postow??

to sie mylisz.

Wszystkie komendy zostały skopiowane metodą: CTRL+C CTRL+V

Na cholere mu 5 jak on tylko udostępnia

sygna4.jpg
Opublikowano
Pomożecie znaleźć mi komendę która umożliwia gm'owi zmianę z wojownika np na sure ! widziałem taka komendę na Metin2 PL ale nie pamiętam jej ;;/

Ona tam pewnie jest. Naciśnij CTRL+F i napisz co chesz i Ci szuka(podkreśli Ci co napisałeś)

It`s my life

9381.jpg

31584.png

21571.jpg

Opublikowano

@@Noobel

NPC byly po polsku??? Nazwy wszystkich mobkow byly po polsku??? Jak tak to podaj mi link gdzie. Chyba logiczne ze komendy bralem z roznych zrodel <a NPC i potwory sam sprawdzalem w grze>. Sam komend nie tworze wiec korzystalem ze wszystkiego, gdzie te komendy mozna bylo znalezc. I uporzadkowalem je w jedna calosc.

Opublikowano

Pomożecie znaleźć mi komendę która umożliwia gm'owi zmianę z wojownika np na sure ! widziałem taka komendę na Metin2 PL ale nie pamiętam jej;;/

Ona tam pewnie jest. Naciśnij CTRL+F i napisz co chesz i Ci szuka(podkreśli Ci co napisałeś)

No nie stety przejrzałem all i nie znalazłem ... ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...