Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Samsung GT-S5360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam telefon "SAMSUNG GT-S5360". Pewnego razu telefon się zaciął i nie mogłem go wyłączyć na przycisku na nic nie reagował. Więc Wyjąłem baterię i włożyłem z powrotem wszystko działa/śmiga lecz nie włącza się do końca..., jest pokazane logo T-Mobile i napis "SAMSUNG" i znów na nowo logo T-Mobile i napis "SAMSUNG" tak jest cały czas.... Zaczęło się tak od tego zacięcia się telefonu.

Próbowałem czekać dłużej, wyjąć baterię na dłużej, kartę SIM, kartę pamięci, czekałem aż telefon sam się rozładuję naładowałem go do pełna, próbowałem wszystkich opcji z trybu recover'y nic nie pomaga.

Proszę o pomoc ;)

:)

Opublikowano

masz go może na gwarancji ? albo oddaj go najprościej do naprawy.

Nie został ostatnio telefon jakoś uszkodzony ? Bądź zalany ?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Według mnie wada romu, nagły zanik prądu mógł doprowadzić do jakiegoś błędu np. przy zapisywaniu informacji. Spróbuj zrobić reinstall lub full wipe

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Naprawa automatycznie anuluje Ci gwarancje, poza tym to dodatkowe koszty a skoro możesz skorzystać z gwarancji to po co dawać go do naprawy? 

Zadzwoń na infolinie Samsunga, powiedz o problemie a na kolejny dzień będziesz miał kuriera po telefon i kilka dni w serwisie sobie posiedzi. 

lownfast

Opublikowano

zrób wipe jak to nie pomoże to na gwarancje :) na gwarancji jeśli telefon nie został zalany nic nie zapłacisz :) 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

@slasher201

Jeżeli do naprawy to ok. ile taki koszt?

Wygląda na bootloop. Nie majsterkowałeś przy ROMach lub nie robiłeś roota? Naprawa w ramach gwarancji jest bezpłatna.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Razeer123

Próbowałem zrobić tego bootloop'a lecz nie umiem tego za bardzo zrobić jak mógłbyś opisać po kolei bo jestem w tym zielony jak coś to mogę coś zgrać na kartę pamięci i odtworzyć to w trybie recovery. Tylko jaki to ma być plik przypominam moja nazwa telefonu "Samsung GT-S5360"

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...