Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minimalny komputer do wota

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłby mi ktoś na allegro czy na olx najtańszy komputer do wymagań pobrania wota. Nie znam sie na tych wymaganiach wiec licze na wasza pomoc.

Opublikowano

Wymagania do wota na najnizszych sa bardzo niskie, na uzywanym kompie za 700-1000zl mozna grac przy dobrej ilosci fps. Podaj budzet i napisz temat w komputerach, oni zlaza Ci najlepszy komp w danym budzecie.

Opublikowano

Po 1 idź do działu Komputery, tam dostaniesz znacznie lepszą odpowiedź. Po 2 nie należy kupować najtańszego z możliwych, bo po kilku update'ach WoT będzie ostro klatkować, i w nic poza tym klatkującym WoTem i flashówkami nie zagrasz.

Opublikowano

Dokladnie, najlepiej uzbieraj dana sumke i za to kup dobrego pc'ta. Znacznie bardziej opacalne rozwiazanie.

Opublikowano

Spokojnie na średnich pograsz sobie na integrze [np. HD 4600] więc osobna karta graficzna nie jest piorytetem.

czooo? Grafika jest bardzo ważna, warto zainwestować w lepszą. 

Opublikowano

Gram na kompie za 500zł, I śmiga pewnie.

Możliwe że 256mb grafiki to mało, ale na niskich ustawieniach z 20-30 fps jest.

Opublikowano

@KaPi666 Gratulacje! Za kilka update'ów wejdzie Havok, WoT przestanie działać lub zacznie klatkować i będziesz musiał wydać 1k na upgrade'a aby móc grać na minimalnych. Gdybyś kupił za te 1,5k normalny komputer, to byś grał płynnie na średnich.

Opublikowano

@KaPi666 Co zmienią? Jak już, to tylko na gorsze, przecież nie będą pogarszać grafiki.

Ale polepszą optymalizację? Umbra, mówi Ci to coś?

Opublikowano

Znalazłem pewną aukcję, proszę o zobaczenie jej i odpowiedzenie mi na pytanie - Ile fps-ów będzie na tym komputerze?

http://allegro.pl/komputer-do-gier-dell-precision-t3500-w3505-win7-i4476093271.html

Nope, nope, nope. Nowy składak wyjdzie w tym budżecie wydajniej. Nigdy nie kupuj na allegro. Poproś ludzi z działu komputery o złożenie komputera w tym budżecie.

Opublikowano

Odpowiadacie mu jak idzie byle by kupił najlepszego kompa na świecie pod wota.. ludzie T_T. Mój brat ma kompa za 5 k i na wysokich mu idzie wot na 50 fps.

Nie powiem jaką by musiał mieć maszyne na to.

Niech kupi za te 500, potem sobie będzie tylko dokupywać części. Ale mają racje z jednym. Idź do działu komputery.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

@Kodzi12 Przepłacił, mam 2 razy tańszy i na maksymalnych 50 FPS z mnóstwem modów. Nie chodzi o to żeby kupił high-endowy komputer, tylko o to aby kupił taki który starczy na więcej niż 2 miesiące.

Opublikowano

Odpowiadacie mu jak idzie byle by kupił najlepszego kompa na świecie pod wota.. ludzie T_T. Mój brat ma kompa za 5 k i na wysokich mu idzie wot na 50 fps.

Nie powiem jaką by musiał mieć maszyne na to.

Niech kupi za te 500, potem sobie będzie tylko dokupywać części. Ale mają racje z jednym. Idź do działu komputery.

za 5k i na wysokich 50 ?

Mam za 2300 i na ultra mam 50-70 :)

Nie kupuj na llegro

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@Kodzi12 Przepłacił, mam 2 razy tańszy i na maksymalnych 50 FPS z mnóstwem modów. Nie chodzi o to żeby kupił high-endowy komputer, tylko o to aby kupił taki który starczy na więcej niż 2 miesiące.

za 5k i na wysokich 50 ?

Mam za 2300 i na ultra mam 50-70 :)

Nie kupuj na llegro

Kupił go 3 - 4 lata temu xD

Poza tym, co wy tutaj gadacie o havooku? Havook się przedluża jak cholera. Mówili 9.3 a potem ,,będzie dobrze jak wyjdzie w tym roku".

No ludzie.. Chce słabego kompa to niech kupi, skąd wiecie jaki ma budżet że mu takie kompy podajecie?

Opublikowano

Havoka na 99.9% nie będzie w żadnym 0.9.x, będzie najpewniej w 1.0.0 lub ew. w 0.10.0. Takich zmian nie wprowadza się w pomniejszych update'ach - zwłaszcza że chodzi o grafikę, która z Havokiem będzie wyglądać znacznie lepiej, a więc każdy dostrzeże różnice.

Opublikowano

Havoka na 99.9% nie będzie w żadnym 0.9.x, będzie najpewniej w 1.0.0 lub ew. w 0.10.0. Takich zmian nie wprowadza się w pomniejszych update'ach - zwłaszcza że chodzi o grafikę, która z Havokiem będzie wyglądać znacznie lepiej, a więc każdy dostrzeże różnice.

No właśnie, a wy mu gadacie że jak wejdzie havook to ani wota nie odpali, a ile do tego jest? dobre rok lub nawet 3.

Opublikowano

Ma być w 9.3/9.4 ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...