Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odin z Raptr

LorencLama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie ponieważ zarobiłem 1k punktów w Raptrze i wymieniłem je na Odyna skina dostałem ale nie mam postaci czy to bug czy tak powinno być? ;x

Opublikowano

Witam mam pytanie ponieważ zarobiłem 1k punktów w Raptrze i wymieniłem je na Odyna skina dostałem ale nie mam postaci czy to bug czy tak powinno być? ;x

Nie masz jej kupionej, tak? ;) W takim wypadku będziesz mógł używać skina tylko, gdy Odyn będzie w rotacji lub w MOTD jako darmowy. Możesz także go kupić za 5,5k favorów lub 200 gemów. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Tak nie mam jej kupionej dobrze że chociaż skin nie przepadnie ale powinni poprawić tą informacje

Your code includes:  · Odin God Unlock · Huntsman Skin bo na to wychodzi że to nie prawda,albo skin doszedł szybciej a postać jeszcze nie xD

Temat można już zamknąć otrzymałem odpowiedź na moje pytanie

Opublikowano

Także nie dostałem Boga. Pozatym, te głupie k***y powinni mi dopłacać za korzystanie z tego programu, zdecydowanie najgorsze ścierwo jakie zainstalowałem na komputerze, a miałem masę programów społecznościowych dla graczy, ale ten kał zjada wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...