Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Własny Serwer - Co I Jak ?

m4cyek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie głupie pytanie ?

Czy ten plik z ikonką z głową sury wrzucamy do chińskiego clienta bo ja go wrzucam do klienta 123wulin i i wyskakuje error z loadlage locale.txt coś w tym stylu

s2c77Oa.png

Opublikowano

czy ktoś może mi pomóc w tworzeniu serwera oss bo zawsze jakieś mi błędy wyskakują gg:7517457

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host.

Chce juz wlaczyc konsole a tu cos takiego

Opublikowano

WITAM

Jak zrobić własny serwer Metin2 . . . ?!

A więc najpierw będziemy musieli pobrać pliki serwerowe, macie tutaj linki:

Download

http://www.megaupload.com/?d=QES8WTX1

Pliki by Merkon

add.png

hasło: mcncc.com

Gdy już ściągniemy pliki, trzeba je wypakować, chyba każdy wie jak to zrobić, jeśli nie to trzeba ściągnąć program 7-Zip

Download

http://www.programs.pl/program,287.html

http://www.virustotal.com/pl/analisis/8fe800a740fbe1beb1cfbd9ef73e413f5c18d1496741839399c1cefcaee3b211-1266789934

instalujemy go i rozpakowujemy nim nasze pliki.

Gdy już wypakujemy pliki, powinno pojawić się nam takie coś:

39697433051155941225.jpg

Robimy tak jak na obrazku, czyli zmieniamy nazwę na: "mt2"

Teraz otwieramy plik mt2

71952070450467729831.jpg

notatnikiem i edytujemy te linijki:

59859921461222801383.jpg

Jak to zrobie i 2 razy klikam na komputerek(nie twardy dysk) Wyskakuje to : An error occurred while processing the command line options. One or more of the parameters is invalid.

Prosze o mozliwie szybką pomoc

Opublikowano

Jest wszystko dobrze tylko do chwili gdy musze uruchomić virtualem managerem plik MT2. Niechcę on mi się uruchomić. Mam windowsa 7 home premium. Da rade jakoś to uruchomić?

Opublikowano

Mam pytanie... ten link wg działa??

Bo jak nie to nie mam po co ściągać

ściągam już to dosyć długo i ciągle jest 1%....

czemu tak długo? Ja nie mam czasu tle siedzieć i czekać...

Pisze że aż 10 h będzie się pobierać ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam taki problem iż gdy chcę się zalogować do konsoli to pisze Login "root" a gdy chcę napisać Hasło to wtedy nic nie mogę napisać. Wie ktoś może co muszę zrobić??. Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Witam. mam problem. Robie wszystko z instrukcja ale niestety nie działa. Karta Loopback pokazuje : Ograniczenie lub brak Łączności. A przy konfiguracji w maszynie wirtualnej nie jest wypełnione pole Ipv4 Adress . Prosze o pomoc. Stawiam piątke

Opublikowano

Takie pytanko mam. Zrobilem serwer według instrukcji niby działa bo moge sie polaczyc do metka z kompa na ktorym stoi serwer lecz nie moge sie połączyć innym kompem badź nikt inny nie może sie połączyc bo po wyborze postaci wywala (nawet sie nie ładuje) w czym leży problem? łącze sie przez hamachi.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Ogolnie poradnik b. fajny, tylko autor, zapomnial o kilku rzeczach, miedzy innymi o tym, ze ni kazdy jest informatykiem. Jak ktos ma slabe pojecie to moze sobie nie poradzic, a w poradniku brakuje paru rzeczy:/ bez ktorych to wszystko nie ruszy. Ja znalazlem swoj blad czytajac ten poradnik i ogladajac film na you tube. Ale ogolnie sie napracowal i pochwala sie nalezy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a po co ten temat jak jest filmów jak zrobic priva na youtube milion

sygnaturan.jpg

Sygnatura By Morcio

21571.jpg28119.png

21495.png4031.jpg

11451.png27573.png

18706.png30302.jpg

Pamiętaj jeśli pomogłem daj -

Opublikowano

witam mam problem zrobiłem wszystko włącza się metin i nie moge sie zalogowac wyskakuje mi bład połaczenia z serwerem

29980.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...