Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty za 60 i 100k

LanoMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko wszystkim ostatnimi czasy bawie się trainerem w różne sposoby, od skoków do driftów, lecz teraz zaciekawił mnie opis pakietu kart za 100k, czy to prawda że mogę z niego dostać wszystko? tylko że z mniejszymi szansami? tzn pisze tam że mogę zdobyć samochody, jaka jest szansa na takowy samochód z klas

E

C

D

B

A

S

Opublikowano

Nie da się wygrać samochodu. Jeśli dużo Botujesz to możesz kupować pakiety kart. Tam lecą zazwyczaj powerapy (Do ucieczek drużynowych też co jest plusem), część dobrą jest ciężko wygrać. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Mój znajomy wygrał z tego auto, ale stockowe auto klasy E warte 125k igc, gra nie warta świeczki, najlepiej kupuj ten za 60k igc, fajne skille potrafią dropić.

Opublikowano

Nie da się wygrać samochodu. Jeśli dużo Botujesz to możesz kupować pakiety kart. Tam lecą zazwyczaj powerapy (Do ucieczek drużynowych też co jest plusem), część dobrą jest ciężko wygrać. 

Da się trafić auto. Szanse są "bardzo minimalne", że tak to określę, jakiegoś super wozu nie dostaniesz, ale jest to możliwe.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A na czym dokładnie polega działanie bota na kupowanie kart? Chodzi o to, czy obojętnie ile masz hajsu to bot cały czas te karty kupuje, czy przestaje gdy kasa się skończy?

Opublikowano

Da się trafić auto. Szanse są "bardzo minimalne", że tak to określę, jakiegoś super wozu nie dostaniesz, ale jest to możliwe.

Patrzyłem na inne wersję językowe  gry i nie ma tam nic o aucie. Jest to błąd tłumaczenia. Zdjęcia jeśli były pokazywane to były kłamstwa, a nawet jeśli faktycznie da się wygrać auto to jest takie słabe, że na nic się nie nada. Ja kupiłem w swoim życiu tysiące tych kart i żadnego auta nie wygrałem. 

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...