Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BPL Hybryda do 100k 4-1-2-1-2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/World): 14
Hybryda (Tak/Nie): Tak
Ligi/Narodowości: BPL

Formacja: 4-1-2-1-2
Ilość monet: 100k Coins
Platforma: PC
Link do składu/ zdjęcie z gry: http://www.futhead.com/14/squads/15615557/
Czego oczekuję : Chciałbym jakąś hybrydę w tym składzie. Chce aby Eto, Rooney i Suarez na 100% Zostali w moim składzie, gdyż dobrze mi się nimi gra. Głównie chciałbym zmienić obronę, gdyż mnie nie zadowala ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

IMO Sandro jest słaby, lepszy od niego Paulinho lub Ramires. Sterling w FIFIE również jest kiepski, rób co chcesz.

Santana nie jest tym samym zawodnikiem co w FUT13, a od Heltona są lepsi bramkarze.

Opublikowano

IMO Sandro jest słaby, lepszy od niego Paulinho lub Ramires. Sterling w FIFIE również jest kiepski, rób co chcesz.

Santana nie jest tym samym zawodnikiem co w FUT13, a od Heltona są lepsi bramkarze

Na śpd nadaje się jedynie sandro, ponieważ ma wysoką w obronie i średnia w ataku. Ramries i Paulinho mają wysokie pracowitości w ataku co oznacza że nie będą bronić tylko atakować a nie o to chodzi na śpd.

Santana to jeden z lepszych obrońców w grze wysoki szybki dobre pracowitości silny więc nie rozumiem zarzutu

Helton dla mnie broni najlepiej z brazylijskich bramkarzy ale równie dobrze może być tam Julio Cesar czy Diego Alves

Sterling jest przeciętny tu się zgadzam jest w składzie tylko dla zgrania jego atutem jest prędkość i nic więcej ale połowa pomocników z bpl jest od niego gorsza więc też bezpodstawne

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...