Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Ip

Nalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałeś bana na IP i nie wiesz co zrobić aby "odbanować" swoje IP? To jest poradnik dla Ciebie.

Wystarczy mieć router (z modemem nie wiem jak to zrobić.)

1. Znajdujesz "reset" za twoim routerem

2. Bierzesz mazak lub coś cienkiego i wciskasz to "reset"

3. Chwilę później zmienia Ci się IP i możesz dalej grać!

Niestety nie wiem jak zmienić IP na modemie, ale pewnie podobnie.

PS: Po wejściu na swoje konto z nowym IP będzie uwaga że grasz na koncie swoim koncie na innym IP czy coś takiego.

PS2: Jeśli taki poradnik już był proszę o usunięcie.

PS:3: Jeśli poradnik jest nie w tym dziale to proszę o przeniesienie (lub podpięcie jeśli jest w tym dziale.)

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

jak masz 2 kabelki jeden do telefonu a drugi do komputera do odłącz i włóż te 2 kabelki i zrrestartuj kompa powinno dzialac ja tez tak mam i mi chodzi

.

Jeśli pomogłem daj +++ :).

firesto11.png

Opublikowano

@up

Nie polecam, w niektórych sieciach internet i telefon to nie to samo, i będziesz płacił OLBRZYMIE rachunki za telefon (w tym momencie telefon to internet) a telefon nie będzie działał

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

zależy od operatora ... ja mam neta w dialogu, mam router Dlink dir-300 i musiałem wpisać swoje ip które mi narzucił usługodawca. w tym przypadku nie mogę zmienić sobie ip, chyba że jakimś programem tylu AOL, Hotspot shield.

ten temat dotyczy tylko osób które mają zmienne ip

Opublikowano

lenart ja mam stale ip :) i jakos sobie zmieniam nr mac-a i po klopocie,jestem wtedy inna osoba w sieci(a mam neta z upc).

Opublikowano

szkoda ze jak dasz restet(mam taki modem o który mu chodzi)..

to nie bedziesz mógł korzystac z neta bo usuwasz wszystkie ustawienia które wprowadził admin sieci..

Opublikowano

Ja telefonu nie mam stacjonarnego ale mam gniazdko na telefon i mam podłączony modem pod to gniazdko a drugie wejście jest od kompa pod modem i jak zmieniam IP to odłączam kabel od kompa i podłączam z powrotem i działa :) miałem bana na IP i tak zrobiłem i dalej grałem. ale teraz zbanowali mi całkowicie nawet nie wiem za co jak bez haków cały czas grałem

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!