Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fps

DarO378

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem spadaja mi starsznie FPS  gdy sie z kims strzelam albo najade na jakiegos gracza wtedy gra robi mi sie nie plynna     Neta mam 6mb   prosze o pomoc jesli wiecie co zrobic  z  tym

Opublikowano

Podaj specyfikacje komputera tj. karta graficzna, procesor, ilość ram

Wpisz w konsole komendy:

fps_max 100

net_graph 3

I podaj ilość fps przed i po najechaniu na gracza.

Opublikowano

Pentium® Dual-core CPU E5200 @ 2.50GH  z 1.90GHz   PRocesor                       Ramy 2 GB   Ssytem 32 bitowy    karta graficzna intel® G33/G31 Expres chipsed family  256mb

stawiam ze to przez karte

gdy patrze sie w sciane lata mi przy 70       gdy juz patrze jakbym gral to jest 60 okolo      gdy sie patrze na gracza z  49-55      przeciwnnego

i jak strzelam tak do 40   a czasem mam jakby takie laga lekkiego i mam gre nie plynna

O JESZCZE JAk jestem w menu mam 90 do 100 gdy wchodze na serwer do 30 spada

Wpisalem te 2 komendy jest lepiej    gdy sie patrze  w sciane mam 100       gdy sie patrze na gracza 50-65 tak skacze                            ale jak on strzela znow spada do 40 gdzies moze troszke wiecej 

ale zauwazylem ze jak patrze na wiekszy obszar mapy np    gdy patrze z Gali na cale aa to spadaja        tak jakby przez graczy mi spadaja fps

Opublikowano

Sprobowales zrobic reinstall CS? masz odpalonego cs kliknij

CTRL+ALT+DELATE

Potem Menadzer nastepnie > Procesy > HL.32Exe Prawy ustaw prorytet > Niski .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...