Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamyki.

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, a więc mam do Was pytanie co do łączenia kamyków.

Właśnie miałem kilka kufrów lvl 2 - otworzyłem, zacząłem łączyć.

Moja kombinacja była następująca: 3x perła, 2x (niepamiętam), 3x (niepamiętam) - i kamyki, jakie udało mi się zdobyć to koral chaosu lvl 3 i koral lvl 4.

Moje pytanie brzmi, czy istnieje jakaś  tabela łączenia, w której jest np.

kamień x + kamień y + kamień z = koral

Było to po prostu szczęście, czy może są owe kombinacje?

graphic.png

Opublikowano

Cześć, a więc mam do Was pytanie co do łączenia kamyków.

Właśnie miałem kilka kufrów lvl 2 - otworzyłem, zacząłem łączyć.

Moja kombinacja była następująca: 3x perła, 2x (niepamiętam), 3x (niepamiętam) - i kamyki, jakie udało mi się zdobyć to koral chaosu lvl 3 i koral lvl 4.

Moje pytanie brzmi, czy istnieje jakaś  tabela łączenia, w której jest np.

kamień x + kamień y + kamień z = koral

Było to po prostu szczęście, czy może są owe kombinacje?

Losowanie kamyków jest przypadkowe  . Nie ma tabeli że kamyk + kamyk + kamyk da nam jakiś wymarzony kamyk Za łatwo bybyło :) Musisz się pomęczyć 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Losowanie kamyków jest przypadkowe  . Nie ma tabeli że kamyk + kamyk + kamyk da nam jakiś wymarzony kamyk Za łatwo bybyło :) Musisz się pomęczyć 

czyli nie ma znaczenia czy łączymy 3x perła czy tez 1 x topaz + 1 x szmaragd + 1 x diament ? Bylem ciekaw jak to jest i dlatego zawsze wszystkie kuferki sprzedawałem bo nie wiedziałem na jakiej zasadzie to działa. 

@topic podpinam się do pytania ;]

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

czyli nie ma znaczenia czy łączymy 3x perła czy tez 1 x topaz + 1 x szmaragd + 1 x diament ? Bylem ciekaw jak to jest i dlatego zawsze wszystkie kuferki sprzedawałem bo nie wiedziałem na jakiej zasadzie to działa. 

@topic podpinam się do pytania ;]

Powiem tak na prywatnych serwerach nie widziałem różnicy Bawiąc sie z nudów A co do pl to nie wiem Możesz sprawdzić ale dla mnie w 99.90% jestem za tym że nie ma różnicy 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Powiem tak na prywatnych serwerach nie widziałem różnicy Bawiąc sie z nudów A co do pl to nie wiem Możesz sprawdzić ale dla mnie w 99.90% jestem za tym że nie ma różnicy 

to jeszcze zapytam o lvl'owanie tzn. chodzi mi o to czy np. diament lvl 2 + szmaragd lvl 3 + koral lvl 4 opłaca się łączyć czy lepiej gdy są 3x kamienie tego samego lvl ? 

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

to jeszcze zapytam o lvl'owanie tzn. chodzi mi o to czy np. diament lvl 2 + szmaragd lvl 3 + koral lvl 4 opłaca się łączyć czy lepiej gdy są 3x kamienie tego samego lvl ? 

Osobiście bym łączył te same lvl kamieni 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Lepiej jest łączyć kamyki na tych samych lvl'ach, przynajmniej dla mnie.

// Dzięki za odp, close.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...