Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Bot

karambarm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki bot polecacie pod aktualną tibie 10.51. Wcześniej używałem Corebot ale z początkiem wakacji twórca zaprzestał dalej działania.

Więc jaki bot polecacie nie drogi max 20zł miesięcznie, łatwy w obsłudze, najlepiej jakiś za który było mało skarg na bany i kasacje( dodam że przez ok rok używania Corebota tylko 2 może 3 osoby poskarżyło się na ban ale nie ze 100% pewnością że akurat za tego bota), dobrze by było żeby było polskie forum na którym jest sporo ludzi nie musi być to jakiś bardzo znany bot używałem triala xenobota ale nie ogarniam. Piszcie swoje typy i opinie

Opublikowano

A nie ingeruje on w klienta bo jak by nie było zmienia go troche dodaje więcej opcji itp. a jakieś polskie forum jest do niego żeby znaleźć poradniki co i jak go obsługiwać itp. Jak byś mógł podasz jakieś linki? będę wdzięczny bo nie ma bardzo teraz żadnego sensownego bota nawet żadnych nowych projektów które można by używać jak Corebot był

Opublikowano

Windbot.

Co prawda nie ma polskiego oficjalnego forum, ale myślę, że sobie poradzisz.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

WindBota nie czaje ściągnąłem kilka skryptów nie wiem jak przerobić pod siebie żeby było itp

Redbota ogarniam w miarę ale jest niezbyt dobry bo jak skrypt się zacina tak jak pobrałem kiedyś i po wyjsciu ze schodów miał chyba wpt ustawiony za daleko chciałem dorobić blizej wpt to musiałem przesówać waypoint w bocie o ponad 400 miejsc

Opublikowano

Cavebota nie kminie uzywalem go na trialu i albo skrypty byly niedopracowane albo nie wiem bo robilem wszystko tak jak bylo ustawione w opisie skryptu a on i tak albo sie zamulil przy sklepie albo kasy nie wplacal nie wybieral itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...