Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtyki w riocie tak sie załatwia bany na czat hihi

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe nieźle ja ciongle dostaje te głupie osoby w moim zespole i musze ih flejmowac za ih slabom gre, i ciongle mam te milion restrictow powodzenia w daleszej gże!

<>

Opublikowano

Bardzo śmieszne...

Miałem tak samo, a nawet wiadomości im nie napisałem...

Po prostu ban się skraca jak zagrasz gre i cie nikt nie zreportuje ;)

Opublikowano

Bardzo śmieszne...

Miałem tak samo, a nawet wiadomości im nie napisałem...

Po prostu ban się skraca jak zagrasz gre i cie nikt nie zreportuje ;)

nie prawda!! znam hlopaka z rajto i mowil ze jak sie napisze to wszyystko ok!

tadek sie zwie!

<>

Opublikowano

Hahaha :D

Też tak miałem. Wczoraj 80 gier, dzisiaj wchodzę i jedna xD. Jakiś koleś z mojego teamu też pisał, że mu usunęli.  GJ RITO. Chociaż i tak pewnie nie długo dostane nowego bana, bo każdy reportuje za flame jak przegrywa...

Opublikowano

Hahaha :D

Też tak miałem. Wczoraj 80 gier, dzisiaj wchodzę i jedna xD. Jakiś koleś z mojego teamu też pisał, że mu usunęli.  GJ RITO. Chociaż i tak pewnie nie długo dostane nowego bana, bo każdy reportuje za flame jak przegrywa...

Nie wiem o czym mówicie, ja rozmawiałem w Irlandii z Rioterami o.O

Opublikowano

No i co że mieszkam, wakacje są lol. 

kłamstwo! zgłaszam to do administracji, nie wolno tak okłamywać, zmieniaj to na Irlandia! hańba

<>

Opublikowano

Też tak mam.. patrze restrykcja na 16 gier.. wychodze.. robie reloga a tam na 58 KappaHD.gif

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Też tak mam.. patrze restrykcja na 16 gier.. wychodze.. robie reloga a tam na 58 KappaHD.gif

hah :D

@Te bany sa za to ze za malo sie staracie wyzywajac swoj team, musicie ich wyzywaj jeszcze lepiej zeby zdjeli wam bana na chat Keepo

4zzt3n.png

Opublikowano

Gówno prawda! Miałem tak samo, 1 gra, zagrałem arama bez pisania niczego, wygrany. Wyszedłem z lola i następnego dnia blokada na 50 dni #kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...