Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czołg premium VII tier

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam sie nad czołgiem premium do ok. 100zł. Mam  na oku su 122 44 i panthere m10, które z nich wybrać a moze inny VII tier (at 15, e 25) chodzi mi głównie o czołg do lekkiego zarabiania i funu.

Opublikowano

Posiadam Su-122-44 i ze swojej strony mogę go z czystym sumieniem polecić. Bez większych problemów daje sobie radę na 8T. Zarobki też są niezgorsze, oczywiście 8T premium ciężko będzie przebić.

O innych nie wypowiadam się bo nie mam :P

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Do zarabiania najlepsza jest suka. Mobilna, dobre camo, świetne działo, pancerz odbija, najlepsza 7 do zarabiania. Panterka, czy AT-15A to słabe czołgi, nie nadają się do zarabiania. E-25 to funtank, do gry na goldzie, nie do zarabiania.

Opublikowano

Lepiej dozbieraj sobie i kup JgTiger'a 8,8. Jeśli jesteś pewien, że nie uda ci się to przez najbliższy miesiąc to SU-122-44 - znacznie lepiej zarabia niż E-25(który też jest fajny), Panterka to crap a co do AT 15 A... nie ma pewności że go opanujesz.

Opublikowano

@NiemaSkilla Problem polega na tym, że ma mały dmg i małą penetrację, co wymaga używania golda na czym najlepiej nie zarobisz.

Z premką i tak lepsze wyniki wyciągniesz SU-122-44 lub JgTig8,8.

Opublikowano

E-25 daje dużo fanu. Kampisz w kszaczku i spamujesz w ht a oni cię nie widzą. Zarobki też nienajgorsze. Na premce moża dużo wyciągnąć

E25 nie nadaję się do zarobku ze względu na małą ilość penetracji i często trzeba używać złota. SU-122-44 wyciągnie dwa razy więcej na premium niż E25.

Masz dwie możliwości.

Pierwsza dołożyć do czołgu, który zarabia najwięcej w grze - Jadzia 8.8 cm

Druga kupujesz SU-122-44. :P

Opublikowano

8 tier niestety zarabia DUŻO więcej. Ja bym dozbierał i kupił 8 (np. do super persa to byś dużo nie musiał dołożyć). Jeśli już koniecznie chcesz 7 to su-122-44 jest bardzo fajny i fajnie zarabia. e-25 jest najprzyjemniejszy ale nie służy on do zarobku.

Opublikowano

Do zarabiania najlepsza jest suka. Mobilna, dobre camo, świetne działo, pancerz odbija, najlepsza 7 do zarabiania. Panterka, czy AT-15A to słabe czołgi, nie nadają się do zarabiania. E-25 to funtank, do gry na goldzie, nie do zarabiania.

Jakiej gry na goldzie ? Hahaha

Ojciec ostatnio kupił sobie całą tą paczkę, oczywiście tylko ja latam tym e25.

Świetny czołg, strzelasz z 60m i dalej brak żarówki, złoto nie potrzebne, bo jak podjedziesz od tyłu to zanim ktoś obróci lufą to albo nie ma połowy hp, albo i tak nie zniży tak nisko lufy. Zarabiać też nim idzie, wyniki na nim dobre wykręcić też nie problem.

Topic : Ale i tak bardziej do zarabiania polecam su 122 44 sam go mam i częściej nim grałem niż is6, teraz przyszła jagoda to na nią się przesiadłem ^^

Su fajnie zarabia, jest mobilne i ma z*******e działo

Up:Bez przesady z tym dużo więcej, przy takim samym expie i podobnym dmg jest 10-15k różnicy 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...