Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl poszukuje youtuberów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez zbędnego gadania, nasz projekt poszukuje youtuberów, aktualnie trwają prace "dopieszczające" całość, na dniach pojawi się forum wraz ze stroną, pliki serwerowe są zrobione tak więc poszukujemy youtuberów, jakie wymagania? Wymagamy minimum 20 tys subskrypcji, poszukujemy okolo 20-30 takich osob a jak się da to i jeszcze więcej. Co my oferujemy w zamian? Myślę, że w tej kwesti się dogadamy już pod numerem gg 41285824. Zapraszam wszystkich zainteresowanych! :)

PS. Przepraszam za brak estetyczności opisania ale jest to z powodu braku czasu, ogłoszenie pisane na szybko :)

Opublikowano

Nasze wymagania uległy zmianie ponieważ weźmiemy około 20 youtuberów co posiadają 5 tys sybskrypcji+ a potem jednego głównego youtubera z dużo większą liczbą sub, tak więc od teraz nasze minimalne wymagania to 5 tys subskrypcji! Zapraszamy :) Dzisiaj-jutro powinna ukazać się strona.

Opublikowano

Polecam!

Administracja wie co robi, bardzo uczciwi.

Wykonywałem dla nich pewien projekt i zdążyłem ich trochę poznać, także jeszcze raz polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...