Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy sprzedawać?

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam is-3 i nie kupionego ale opracowanego Conquerora. na is3 mam all pakiety czyli 70k i 40k na 160 potrzebne. Doradzcie czy dobrze zrobie jak sprzedam is 3 i wtedy dopiero bd mi starczyc na Conquerora czy zbierac poprostu.Oto jest pytanie: Conqueror czy Is 3

Opublikowano

Ja bym zostawił isa-3. Lepiej kup jakiegoś kv-1, albo najlepiej premkę 5 lub 8 poziomu i zarabiaj.

Opublikowano

IS-3 przydaję się na ESL'e, na tryb Twierdze, a dodatkowo możesz expić załogę. Zostaw IS'a i kup coś do zarabiania np. KV-1 czy KV-1S (na kompanii).

Opublikowano

Conqueror na stocku jest tragiczny, trzeba nastukać (chyba, nie pamiętam dokładnie) około 90tyś xp żeby odblokować gąski, wieżę i działo. Jeżeli nie masz innej ósemki radzę zostawić IS-3 i jakoś dociułać do zakupu Conquerora. IS-3 to dobra maszyna i jest przydatny na różne okazje: ESL, kompanie, drużny, twierdza.

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Jako że mam ponad 300 bitew na Conquerorze, spróbuje się wypowiedzieć.

Nie, nie kupuj go, zostaw sobie IS-3 i idź dalej w IS-7. Jak będziesz miał w garażu zarówno IS-3 jak i IS-7 to dopiero zacznij na niego zbierać. Conqueror to jest czołg... dziwny. Przednia płyta - odbija albo i nie, zależnie od kątu i penetracji wroga. Dolną płytę penetruje każdy, co wyklucza walkę na bliskie odległości. Jarzmo ok, właz i góra wieży bardzo twarde, ale te skątowane powierzchnie po bokach - weakspot. Boki mają 51mm. Działo świetne, mobilność słaba... Ten czołg jest niesamowicie trudny do opanowania i sam nawet nie jestem pewien czy mi się to udało. Idź najpierw w IS-7.

Opublikowano

@Fireho dobrze nim grales, trzeba wyjezdzac przodem pod katem, albo snajpic. To dobry czolg, is-8 o gorszej mobilnosci, ale znacznie lepszym pancerzu.

Opublikowano

Kup najlepiej 8t, typu jagoda 8.8, Twoje problemy z kasa znikna. Najlepiej zarabia, bez premki po 50k na bitwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...