Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

huh, ta ikonka diamentu miała zakryć twoje słabiutkie staty? nie udało się ! wszyscy i tak je sprawdzimy ! ten diament ci nie pomoze !

<>

Opublikowano

To miałeś niezłego pecha i za razem farta, że udało Ci się znowu wrócić. :D

Powodzenia w wbijaniu challengera, bo wiecznie w d5 nie będziesz. ;-)

Opublikowano

@sensus12 rozgryzłeś mnie

@Zarax dzięki dzięki, będą próby na pewno ;p

Ja to się zastanawiam czy diament wbijać na ten sezon, ale nie czuje się na siłach za bardzo, bo za krótko gram w lola, żeby w diamencie siedzieć. :D

A powiedz... dużo różni się diament 5>plat 5?

Opublikowano

Ja to się zastanawiam czy diament wbijać na ten sezon, ale nie czuje się na siłach za bardzo, bo za krótko gram w lola, żeby w diamencie siedzieć. :D

A powiedz... dużo różni się diament 5>plat 5?

każda piąta dywizja jest taka sama, mam wyjebane, jestem w XYZ po co grać dalej, teraz będe trollował innym grę itp. długo by wypisywać

<>

Opublikowano

@Zarax różnicy zero, wszędzie mogą się trafić opory które pomogą pociągnąć grę do zwycięstwa (co rzadko sie zdarza), tak samo jak trashe które zrobią wszystko żeby przegrać

@Naven123 miały zostać na pamiątke, ale dzisiaj znajomy podrzucił pomysł, że można z kimś się tym podzielić i oto jestem!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...