Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszne gierki

Xthy v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakies straszne gierki, ktore nie maja za duzo mb oczywiscie ;)

Prosze nie wymieniac:

SCP 087B

SCP Contaiment breach

Slender

z gory dzieki. :-)

Edit

Najlepiej zeby wyskakiwaly tam rozne przerazajace mordeczki ;p

Opublikowano

Nightmare House 2, Outlast, Amnesia 2.

Ta ostatnia aż taka straszna nie jest, w żadną z nich nie grałam tylko oglądałam "let's play". ;) Outlast ciekawy, a moim zdaniem najstraszniejsza z tych trzech to jest ta pierwsza wymieniona. I ma bardzo ciekawy koniec którego się w ogóle nie spodziewałam. :)

Opublikowano

''Cry Fry 2'' - wpisz sobie tą grę w wyszukiwarce i zobaczysz, jaka bardzo, bardzo straszna.

bez gif

Opublikowano

Bardzo dobrą grą jest Amnesia The Dark Descent. Druga część tej gry jest już do dupy, ale skoro taka marka nie była tworzona przez studio Frictional Games, tylko powierzona innemu studiu to co ja się dziwię. Polecam pierwszą część,ale jeżeli należysz do grupy osób, które lubią tanie straszące i oklepane np: jump scenki to polecam outlast razem z dodatkiem.

Opublikowano

Scary Maze Game xD

Klasyk.

Flashówka.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

• The Forest

SIlent Hill

Płatna wersja Slenderman "The Arrival"

Resident Evil

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się Slender the arrival i Nightmare House 2. Pisac jeszcze, ale musza byc mega straszne, tak straszne az się zesram przy kompie B).

W Scary Maze gralem kilka razy, szału nie ma.

Amnesie odpadają, nie podobają mi się, do tego nie taka w c**j przerażająca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...