Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe buty :)

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Kończą się wakacje a mi obecne buty: Reebok breakpoint low, po 4 miesiącach użytkowania się rozpierdzieliły. Na pewno nie z mojej winy bo same się rozkleiły. Nie będę ich już kupował bo szkoda 130 zł, a na gwarancje nie oddam bo wyjdzie mi za przesyłki z 50 zł.

Chciałbym więc kupić nowe buty coś w stylu:

http://allegro.pl/buty-dc-shoes-rob-dyrdek-factory-lite-hi-r-46-i4441036508.html

Te są ekstra ale drogie troche ;/. Niestety szkoda mi 300 zł na buty dać. Chciałbym coś podobnego i wytrzymałego. Nie chce VANSÓW ani air maxów!

Cena najlepiej do 250 zł.

Rozmiar: 46

Może macie jakieś ciekawe propozycje?

Opublikowano

JA bym Ci radził przejść się do jakiegoś sklepu obuwniczego typu Deichmann i sobie poprzymierzać te buty.Dużo jest z Nikie, Adidasa itd.Co ty z tymi butami robiłeś, że po 4 miechach się rozkleiły?

Opublikowano

JA bym Ci radził przejść się do jakiegoś sklepu obuwniczego typu Deichmann i sobie poprzymierzać te buty.Dużo jest z Nikie, Adidasa itd.Co ty z tymi butami robiłeś, że po 4 miechach się rozkleiły?

Właśnie nic. Dużo chodziłem, czasem na wf grałem w nich w kosza. A tak to 4 miesiące chodzenia dzień w dzień :P Nie ma takiego sklepu w moim mieście ani okolicach.

Opublikowano

Właśnie nic. Dużo chodziłem, czasem na wf grałem w nich w kosza. A tak to 4 miesiące chodzenia dzień w dzień :P Nie ma takiego sklepu w moim mieście ani okolicach.

sklep internetowy

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...