Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] AntiSpawnWither

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzy linie kodu ;d
Najlepiej jak przestaniesz bawić się skryptami i zaczniesz uczyć się robić pluginów.
A jak wolisz dalej pisać skrypty to próbuj pisać coś bardziej zaawansowanego.

d63.png

Opublikowano

@ALL Wiem, ten skrypt jest meeeeeeegaaaa słaby i chu*jowy i gówniany i sraki i nie wiadomo co .... ale niektórzy (noby) nie potrafią nawet napisać takiego czegoś więc ten skrypt jest skierowany do nich a nie do tych co potrafią pisać skrypty/pluginy. Pozdrawiam :I

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Opublikowano

@ALL Wiem, ten skrypt jest meeeeeeegaaaa słaby i chu*jowy i gówniany i sraki i nie wiadomo co .... ale niektórzy (noby) nie potrafią nawet napisać takiego czegoś więc ten skrypt jest skierowany do nich a nie do tych co potrafią pisać skrypty/pluginy. Pozdrawiam :I

Czy te nupy nie potrafią też wpisać w google ?

Opublikowano

Po co takie tematy tworzysz? Noob się nie przyzna, że nie umie czegoś takiego napisać więc ci nawet nie podziękuje, a wszyscy "super skrypterzy" zmieszają Cię z błotem: "Bo kolejne bezsensowne gówno tworzysz"...

Jeżeli robisz takie rzeczy i one działają to rób je dla siebie i ich nie publikuj... szkoda sobie nerwów na debili psuć.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Skoro wiesz że są ujowe to po co udostępniasz, tylko robisz nie potrzebny temat i myślisz że będziesz miał lajgi?!

Opublikowano

Czy te nupy nie potrafią też wpisać w google ?

Znajdź mi coś co blokuje spawnowanie withera

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...