Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skryptem na kostke[Xenobot]

Pawelekzdr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wlaczyc skrypt na kostke pisze mi caly czas:19:33 [bOT]: You need to setup counter and depot indexes!

Mam wszystko pootwierane tak jak powinno byc tak mi sie zdaje ;s ktos moglby naprowadzic?

Opublikowano

Może podaj innym co to za skrypt? Bo jak mamy pomóc.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Tobie dziekuje bardzo i tak pewnie mi nie pomozesz, bo oczekuje juz tego dosyc dlugo i nawet nie odpisujesz, wiec jak ktos bedzie chcial pomoc to sie sam spyta :)

Opublikowano

Tobie dziekuje bardzo i tak pewnie mi nie pomozesz, bo oczekuje juz tego dosyc dlugo i nawet nie odpisujesz, wiec jak ktos bedzie chcial pomoc to sie sam spyta :)

I będziesz tak czekać? Inni bez skryptu nic nie zrobią.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

to moglbys sie pofatygowac i odpisac na pw :) a powtarzam jak ktos bedzie chcial mi pomoc to mu podam ten skrypt :) a Ty dobrze wiesz o co chodzi

Opublikowano
 Inni bez skryptu nic nie zrobią.

Nie wiem czy widzisz różnicę Ja / Inni.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

nie trzeba bylo, nie spodziewam sie, zeby ktokolwiek pomogl :)

W takim razie po co ten temat? poczekaj grzecznie aż ktoś "myślący" Rozkmini skrypt i ci odpisze.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

myslalem, ze pomoze pewna osoba, ale ta osoba zachowuje sie jak rozkapryszone dziecko i ma to w dupie xD a jak nie chce pomoc, to sobie poczekam na pewne osoby na tibii i sie dowiem sam :)

Opublikowano

Pomógłbym Ci ale "nie trzeba bylo, nie spodziewam sie, zeby ktokolwiek pomogl"

Mogę Ci powiedzieć jedynie, żebyś sprawdził czy masz dobrze ustawione backpacki, bo jeżeli ich nie znajdzie wyświetla się właśnie ten błąd.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

problem w tym, ze mam je dobrze ustawione tak mi sie wydaje, bo probowalem na wszystkie sposoby juz kombinowac ...;/

a taka prawda jest po prostu, nie spodziewam sie, ze mi ktokolwiek pomoze, bo nie dosyc, ze malo ludzi zna sie na tym, to CI co sie znaja, maja to gdzies :> nieliczni tylko sa tak mili ;)

Opublikowano

Pawelek, wszyscy już zrozumiemi że według Ciebie "JestemPolakiem" zachowuje się jak dziecko, nie przeciągaj dłużej tego bo nie od ego jest ten temat, załatwiaj z nim te swoje sprawy na Pw

Opublikowano

wypowiadam sie ogolnie nie na temat [JestemPolakiem]. Po prostu ludzie nie sa na tyle uczynni, zeby bezinteresownie pomoc

teraz natomiast skrypt sie wlacza i nie rusza...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...