Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Nostale.

czarek10431

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Posiadam następujący problem z nostale mianowicie cały czas wyskakuje error:

http://zapodaj.net/6bcae3b3848bf.png.html
http://zapodaj.net/dc23787d7884e.png.html

Jak to naprawić? Od razu powiem, że wirtualna maszyna jest mi potrzebna ponieważ zrobiłem BOTA do zarabiania golda. Bot działa sprawnie i przynosi nawet 5kk przez 4h pracy aczkolwiek nie można wtedy robić nic na komputerze dlatego potrzebuje owej maszyny. Jeśli wszystko zacznie działać postaram się napisać poradnik do owego bota. :)

Opublikowano

Dodam, że na moim windowsie wszystko śmiga.
Grę pobierałem kilka razy raz przez torrent kilka razy przenosiłem za pomocą pendrive oraz instalowałem ze strony nostale.pl
@Edit 

Dało by się zrobić tak na innym użytkowniku komputera? Podpowiem, że bot naśladuje ruchy które wcześniej nagrałem. 

Chodzi mi oto by najednym użytkowniku działał bot z nostale, a na drugim ja bym sobie pracował.

Opublikowano

Wejdź w folder z grą, zmień Nostale.exe na inną nazwę,
następnie plik NostaleX.dat, jego rozszerzenie zmień na exe
i utwórz skrót na pulpicie. Utworzony skrót na pulpicie - klik prawym
i w elemencie docelowym na końcu dopisz EntwellNostaleClient.
I odpal ten nowy skrót na pulpicie.

giphy.gif

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngPress1
Ma to mniej więcej wyglądać tak? "C:\Program Files\NosTale(PL)\NostaleX.exe" EntwellNostaleClient
Zrobiłem tak jak napisałeś Nostale włącza się bez 
launchera aczkolwiek ciągle jest ten error.

Opublikowano

@Artrix chyba nie o to chodzi bo ja na vmare mogłem grać w microvolts a to jest gra 3d strzelanka bez zainstalowanych sterowników .. Tylko był tam jakiś problem z themidą.. I ciekawe jakie miałby zainstalować .

Spróbuj włączyć przez multiclienta a nie zwykłego launchera. Lub twój komp nie daje rady włączyć nostale bo już windows działa.Ten błąd drugi wskazuje , że napotkał jakiś wyjątek i nie może się dostać do wybranego adresu ;x.

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...