Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samo RPG z questami i innymi rzeczami pod RPG powinno wypalić, ale jest to trudne do wykonania, ponieważ w taki serwer trzeba włożyć dużo chęci i umiejętności.

Z gildiami jest słabe.

Opublikowano

Oba pomysły są w miarę dobre ale trzeba dodać tam coś od siebie coś orginalnego coś czego inni w takich serwerach nie mają!

d63.png

Opublikowano

Oba pomysły są w miarę dobre ale trzeba dodać tam coś od siebie coś orginalnego coś czego inni w takich serwerach nie mają!

Naprzyklad?

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Jeżeli pytasz się ludzi o takie rzeczy to co z ciebie za założyciel? 

- Nie mam pomysłu na serwer - nie robię go, proste!

Cholera... jeżeli nie jesteś kreatywny, albo nie podcierasz się 100$ to nie ma dla Ciebie miejsca w tym biznesie - i tyle.. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

oj pitbul może nie każdego stać w polsce na podcieranie sie 100$ jeżeli cb stać to gdzie ten tak mocno zapowiadany Overland co jeszcze nie zrobiony od ponad roku BRAWA!!

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

A co, aż tak się na niego napaliłeś, a potem płakałeś do poduszki, jak poszła wiadomość, że jednak nic z tego?

Jeżeli nie rozumiesz metafory, którą zawarłem w poprzednim temacie to mi przykro...

Taka jest prawda, skoro chłopak ma ludziom d*** zawracać kolejnym serwerem, który się skończy jak przyjdzie opłacić maszynę na następny miesiąc to w jaki w tym sens? 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

nigdy juz survivale czy inne serwery bez wlasnego pomyslu nie wypala

Mysle na zrobieniu Survival+Gildie+RPG ale czy taki serwer wypali?

Pomogłem daj like!

Opublikowano

A co, aż tak się na niego napaliłeś, a potem płakałeś do poduszki, jak poszła wiadomość, że jednak nic z tego?

Jeżeli nie rozumiesz metafory, którą zawarłem w poprzednim temacie to mi przykro...

Taka jest prawda, skoro chłopak ma ludziom d*** zawracać kolejnym serwerem, który się skończy jak przyjdzie opłacić maszynę na następny miesiąc to w jaki w tym sens? 

ja wiem o tym ze to nie ma sensu ale po co sie wypowiadać tak zwane nabianie postów:) ale ty nie musisz zapłaciłes admina na posty?? heh nie no żartuje skaczmy ten niepotrzebny spam i bd ok

tak PS. tak napaliłem sie zna niego ponieważ jak bylem na beta testach było zjabiscie wkoncu jakis pożadny serwer RPG a nie kolejne gówna

wiem, wiem popelnilem kilka błędów ale sorrki dal cb zawsze:P

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...