Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Algoria.pl [Dedyk] [Medium]

Giecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam bo dev? Bo wyraził opinię na twój temat, że twój team jest bandą kretynów którzy nic nie potrafią i nastawiają się na hajs.

Mówiłem Ci już.

Wyjdź, już bo masz iloraz porównywalny do ilorazu Asfena czyli skarpetki...

@Edit

Znowu do pośmiania się, poziom użytkownika

@Kashiado http://www.mpcforum.pl/topic/1256031-ceny-w-navicacie/#entry10729305

Aż ci lajka chłopie zostawię. Powodzenia z serwerem postarajcie się tylko o dobrą reklamę :)

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem metinowym wyjadaczem współpracowałem z wieloma osobami prywatnych serwerów które stoją do dziś i skądś kojarzę takie belki z prezentacji...

No ale mniejsza, jedyne co zaskakuje to prezentacja serwera nic po za tym, nowości bardzo mało no ale zainteresowanym osobom serwerem oczywiście polecam :)

Opublikowano

Jestem metinowym wyjadaczem współpracowałem z wieloma osobami prywatnych serwerów które stoją do dziś i skądś kojarzę takie belki z prezentacji...

No ale mniejsza, jedyne co zaskakuje to prezentacja serwera nic po za tym, nowości bardzo mało no ale zainteresowanym osobom serwerem oczywiście polecam :)

Zgadza się belki zostały użyte z poprzedniej zapowiedzi, serwera pozwolenie od Sensuala, ze względu takiego że oddają dawny klimat Algori.

Nowości...

To ma być medium, po co ciągle to samo nie zauważyłeś że nowości są na każdym serwerze? Jedna nowość na XX serwerach, a brakuję takiego serwera jak w klimaty dawnego AvalonMT2 gdzie grało nawet 2000 ludzi.

Opublikowano

Ja i Wojtek nie mamy nic wspólnego z tym serwerem, fp itp. zostały sprzedane przez Hikariego - serwer należy teraz do dev4lg. Życzę powodzenia!

Tak patrzałem, może zagram potem widzę Twój post. Nie zagram na żadnym serwerze z którym miałeś coś wspólnego :)

:)

Opublikowano

Tak patrzałem, może zagram potem widzę Twój post. Nie zagram na żadnym serwerze z którym miałeś coś wspólnego :)

Ale już nie ma, serdecznie zapraszamy.

Opublikowano

W prezentacji nic kompletnie nie ma. Nie mogę się niczego dowiedzieć. Kilka ssów i troche tekstu. Nie polecam.

Więcej na youtube jest do znalezeinia, nie wydaję mi się, żeby to był dział polecam nie polecam ;)

Opublikowano

Martwi mnie tylko mala aktywnosc w prezentacji i kiedy bedzię klient?

Postaramy się o reklamę o youtuberów więc aktywność z dnia na dzień powinna wzrastać, klient pojawi się dzisiaj.

Opublikowano

Strona miała być włączona dzisiaj.. i nic.

Kiedy będzie? :)

NA serwerze zagram, zobaczymy jak to będzie. ;)

Opublikowano

Kiedy startujecie :) ?

Pliki algorii? Oby,bo będzie mega :)

Tak algorii :)

Strona miała być włączona dzisiaj.. i nic.

Kiedy będzie? :)

NA serwerze zagram, zobaczymy jak to będzie. ;)

Dzień się jeszcze nie skończył, dziś będzie.

Opublikowano

Start zostaje przesunięty na dzień 8.08.2014 na godziny przed popołudniowe powód jest następujący; chcemy by reklama doszła do większej liczby osób, oraz by wszystko było dopracowane.

Opublikowano

ta? to podaj ich nicki, bo jakos sobie nikt tego nie przypomina wielce techniku

serwer już stoi czy beta jest?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ta? to podaj ich nicki, bo jakos sobie nikt tego nie przypomina wielce techniku

serwer już stoi czy beta jest?

Jutro start serwera ;]

Opublikowano

Ruszy to wgl ???

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...