Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Algoria.pl [Dedyk] [Medium]

Giecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

algoria.png

Aby być na bieżąco i otrzymywać najświeższe informacje ze świata Algorii, zapraszamy do polubienia naszego fanpage.

facebook.png

wstep.png

Witajcie w prezentacji prywatnego serwera gry Metin2!

Aby nie przedłużać, przejdźmy od razu do rzeczy - mamy nadzieję że zachęcimy was do gry na reaktywacji serwera Algoria.pl.

fabula.png

Przez wiele tysięcy lat Algoria była uważana za najpotężniejsze państwo na świecie. Pewnego dnia Seon-Hae miał wizję,

przepowiedział coś okropnego, lecz tylko on znał prawdę. W roku 300 p.n.e, urodził się obecny już Król - Faran. W jego oczach widać było zło, i wiedzieliśmy już, że będzie ciężko. Jako dziecko nie umiał się bawić, wszystkich bił i poniżał co zostawiło "morderczy" ślad na jego psychice. W końcu został koronowany. Nakazał zabijać ludzi słabych i starszych, a młodych bić, aby nie byli wrażliwi na ból. Powiedzieliśmy : DOŚĆ! Jego rządy doprowadziły nas do granic wytrzymałości, ale w końcu postanowiliśmy się sprzeciwić. Zbieramy Armię Wolnego Narodu, aby obalić go z tronu i zamordować. Dziękujemy, że przybyłeś nam w tym pomóc.

Liczymy na Ciebie!

na%20poczatek.png

Początek gry jest nieco urozmaicony, jako nieliczni oferujemy wam Skrzynie Ucznia.

Z owych skrzyń będziecie mogli zdobyć przedmioty, które pomogą wam w rozpoczęciu gry.

rozgrywka.png

Algoria to serwer medium z nutką easy. Każdy element gry jest przemyślany tak, aby gra była coraz to przyjemniejsza. Prawdę mówiąc, ilością zdobywanych yang nie odbiegamy od globalnych serwerów jednak nadrabiamy to poprzez dropiące z każdego potwora Sztabki Złota w wartościach 500.000, 1.000.000, 2.000.000 Yang. Drop przedmiotów jest dostosowany pod kątem ilości graczy na serwerze, tak aby nie dopuścić do inflacji przedmiotów. Wiemy o tym, że serwer nie może być zbyt trudny ani zbyt łatwy dlatego wybraliśmy taki typ serwera. Zdobywanie doświadczenia pozostaje tajemnicą, ale możemy powiedzieć to i tamto w tejże kwestii. Nie stosujemy pojedynczego mnożnika doświadczenia, z poziomu na poziom, ilość zdobywanych punktów maleje. Podsumowując możemy stwierdzić, że wszystko jest wyregulowane według określonego stopnia trudności serwera.

Średnia(arytmetyczna) zdobywanego doświadczenia wynosi dziesięć i pół w stosunku do globalnego serwera gry.

handlarze.png

handlarze1.png

handlarze2.png

handlarze3.png

statystyki.png

Nasz system statystyk różni się nieco od tego podstawowego a wygląda on następująco:

Punkty statusu powyżej 90 są dostępne od poziomu 95 poziomu postaci.

Punkty statusu powyżej 95 są dostępne od poziomu 100 poziomu postaci.

Punkty statusu powyżej 100 są dostępne od poziomu 125 poziomu postaci.

Punkty statusu powyżej 105 są dostępne od poziomu 150 poziomu postaci.

Punkty statusu powyżej 110 są dostępne od poziomu 175 poziomu postaci.

Punkty statusu powyżej 115 są dostępne od poziomu 200 poziomu postaci.

Co z umiejętnościami?

Umiejętności szkoli się dość prosto, instrukcje umiejętności są dostępne u Soon'a a Kamień Duchowy u Ali Baby.

sysulep.png

System ulepszeń jest dość rozbudowany, jednak nie możemy zdradzić wszystkiego, coś przecież musimy zostawić wam do odkrycia...

Na naszym serwerze zawitały nowości z update o nazwie "The Dark Dragons" z powszechnie znanego globalnego serwera, został on przebudowany pod względem bonusów i sposobu zdobywania przedmiotów - nie jest aż tak łatwo. Jednak to nie wszystko co możemy wam zaoferować - posiadamy także autorski set zbroi oraz broni. Łącznie jest 6 nowych zestawów biżuterii, 4 sety zbroi i broni i nieco mniej hełmów i tarcz ze względu na ich większą efektowność.

mapy.png

mapa1.png

mapa2.png

mapa3.png

mapa4.png

mapa5.png

mapa6.png

mapa7.png

nowosci.png

Rozbudowany System Kostiumów znajdziecie w tym filmie. Klik!

System Zwierzaków możecie ujrzeć tutaj. Klik!

Innowacyjne Peleryny Męstwa. Klik!

System zdobywania broni na poziom 75. Klik!

Zabezpieczenie przeciwko tzw. Bonus Switcher'owi. Klik!

Zabezpieczenie przeciwko tzw. Fishbot'owi. Klik!

Jako pierwsi w Polsce - System Wiadomości Offline. Klik!

...

Więcej znajdziecie na Youtube - TheHikariYami.

ekipa.png

Ekipa Algorii składa się z naprawdę doświadczonych i dojrzałych ludzi którzy dobrze znają tę grę.

Główny Założyciel.

Mateusz - [DEV]Denityw.

Administracja.

Mateusz - [HA]Hels.

Mateusz - [HA]Neph.

Mistrzowie gry.

Aleksander - [TGM]solvEd

glowna.png

Strona Główna:

http://algoria.pl/ - Strona działa

Forum:

http://forum.algoria.pl/ - Forum działa

1.png

4.png

Do uzupełnienia.

2.png

Do uzupełnienia.

3.png

Do uzupełnienia.

Start.png

8.08.2014 godzina do ustalenia

GamePlay.png

http://www.youtube.com/watch?v=yYnRYxdGaqA

wyjasnienie.png

Pragnę po informować, że dawne sytuacja z bugiem Item Shop, oraz "wirus" w kliencie się nie pojawią.

Nowa administracja dołoży wszelkich starań, by serwer był jednym z lepszych serwerów w Polsce.

podsumowanie.png

Algoria jest serwerem który jak najbardziej można postrzegać za rozrywkowy, pełen wyobraźni i kreatywnej twórczości. Oferowana jest rzadko spotykana unikatowość i niezapomniana rozrywka, która dostarcza wszystkim, nawet tym najbardziej wymagającym graczom, wiele wrażeń i masę pozytywnych emocji. Urozmaiceniem serwera są przemyślane dodatki i mnóstwo nowości. Nasza pomysłowość i zaangażowanie jednak w pełni nie wystarczą do efektownego sukcesu, potrzebujemy waszej pomocy. Bez graczy serwer nie ma sensu, dlatego cenimy sobie na pierwszym miejscu zadowolenie użytkowników. Wasze bezpieczeństwo i równowaga gry jest naszym priorytetem. Pomóżcie nam zrealizować wspaniały serwer. Dziękujemy!

Pozdrawiamy,

Algoria.pl

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się jak każdy inny server nic nowego :P

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Zapowiada się jak każdy inny server nic nowego :P

Bo to jest Metin jak ma się zapowiadać, co on ma wyczarować. Zastanówcie się co piszecie bo to jest śmieszne. Wygląd prezentacji nigdy nie odda wam tego czym jest rozgrywa na serwerze. Żeby się dowiedzieć wszystkiego trzeba zagrać takie posty to tylko pod raport się nadają.

Opublikowano

Bo to jest Metin jak ma się zapowiadać, co on ma wyczarować. Zastanówcie się co piszecie bo to jest śmieszne. Wygląd prezentacji nigdy nie odda wam tego czym jest rozgrywa na serwerze. Żeby się dowiedzieć wszystkiego trzeba zagrać takie posty to tylko pod raport się nadają.

a co masz tutaj nowego pokazanego w prezętacji przecież to jest forum jak nie umiesz przedstawić graficznie można na środku rypnąć filmik i jest

tylko nie ma niczego co miało by mnie na ten server zachęcić nie chce cudów ale coś nowego można wrzucić chyba że to ten z metinów kopiuj wklej 

Chyba że chcesz na server zaprosić tylko starch graczy którzy wszystko wiedzą o servie i żadnego info nie potrzebują 

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Na Astilii juz nikt nie gra,to tym razem reaktywacja Algorii? Kiedyś miałem dobre zdanie o Tobie Wojtku, ale okazało się, że znowu tylko hajs.

Opublikowano

Ja i Wojtek nie mamy nic wspólnego z tym serwerem, fp itp. zostały sprzedane przez Hikariego - serwer należy teraz do dev4lg. Życzę powodzenia!

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Na Astilii juz nikt nie gra,to tym razem reaktywacja Algorii? Kiedyś miałem dobre zdanie o Tobie Wojtku, ale okazało się, że znowu tylko hajs.

Nie mam nic wspólnego z tym serwerem. Udostępniłem jedynie moje filmy na potrzeby reaktywacji oraz starego klienta do rozpakowania :) Sensual zresztą też.

Opublikowano

serwer przejął administrator dev4lg.

Sensual i Hikari nie mają nic wspólnego.

Opublikowano

Na pewno zawitam na serwerze!

Zapraszam ;]

Jeżeli naprawdę tak jest, to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam powodzenia. :)

Dzięki ;]

Opublikowano

mnie odstrasza ten opis z nasa -.- ciekawe czy was stać na sprzęt ;P

Nie zrażaj się do nas, jest to tylko w celach humorystycznych ;)

Opublikowano

Powodzenia, ale się nie doczytałem Kiedy start może mi ktoś dać taką informację?

Dzięki, piszę w Czwartek tj 7.08.2014 16:00

nad parametrami maszyny ;]

Opublikowano

Polecam serwer był dosyć dobry, obyście mieli dużo osób na starcie.

Powodzenia.

Dziękuje, i zapraszamy :)

Opublikowano

,,Jako pierwsi w Polsce Wiadomości offline" - Tę modyfikacje już posiada każdy serwer..

Nie zagram, ze względu kolejnego mediuma, który najwyżej padnie po kilku tygodniach. I Nudy która krąży na tych serwerach.

Opublikowano

,,Jako pierwsi w Polsce Wiadomości offline" - Tę modyfikacje już posiada każdy serwer..

Nie zagram, ze względu kolejnego mediuma, który najwyżej padnie po kilku tygodniach. I Nudy która krąży na tych serwerach.

Jak byś zobaczył jest to reaktywacja, a algoria jako pierwsza posiadała ten system...

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na dev :D , serwer co ma w sobie ? cos zeby przyciagles mnie tutaj bo serwer jak kazdy inny ? .

Nie polecam bo dev? Bo wyraził opinię na twój temat, że twój team jest bandą kretynów którzy nic nie potrafią i nastawiają się na hajs.

Mówiłem Ci już.

Wyjdź, już bo masz iloraz porównywalny do ilorazu Asfena czyli skarpetki...

@Edit

Znowu do pośmiania się, poziom użytkownika

@Kashiado http://www.mpcforum.pl/topic/1256031-ceny-w-navicacie/#entry10729305

Opublikowano

Nowa administracja poprawcie wszystkie bugi ktore sa na kazdym serwerze sensuala, moze postoi dluzej

Powodzenia

Postoi postoi, już tego dopilnuję!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...