Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Diss] eS-trzy-igrek vs Endymion_

eS-trzy-igrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

center]1390926806-U173186.png[/center]

Wyzywający: s3y

Wyzwany: Endymion_

Wstawienie prac do: do 3 dni

Głosowanie do: do 3 dni

Tematyka:Po prostu diss z konkretnymi i uargumentowanymi panczami

Notatka: chce dissu bo w końcu pasuje cie odpierdolić, ilość wersów nieograniczona, przyjmujesz-> zaczynasz! , jak nie przyjmiesz to po prostu jesteś większą pizdą niż dotychczas bo gdy ostatnio chciałem dissu stwierdziłeś, iż nie dissujesz się bez powodu czy coś w tym guście a patrzę że przyjąłeś diss z jakimś pajacem bez skilla więc może w końcu coś konkretniejszego? ps wali mnie czy zwołasz przyjaciół do głosowania, chodzi mi tylko o to by pokazać jak marny jesteś...

Opublikowano

>przyjmujesz

>zaczynasz

Gniję z Ciebie. Czekam, na beefy gdzie będzie to wyglądać tak "Ej chcę na Ciebie nagrać dissa, ale wrzuć do neta kawałek pierwszy bo przyjąłeś to zaczynasz". Z Lordem przyjąłem bo irytuje mnie jego hipokryzja. Śmieszny jesteś, totalnie cie zlewam.

Opublikowano

K***a gościu myślisz, że muszę odbijać twoje marne pancze? chce miec tylko pewność ze oddasz... btw jak gość bez skilla chce mnie zlewać? żeby kogoś zlewać trzeba czymś go przewyższać a ty jedyne czym mozesz mnie przewyższyć to ilością kwadraciaków i głupota ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...