Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki chłopaki za propozycje.

http://versus.com/pl/samsung-galaxy-s3-mini-vs-motorola-moto-g

Motorola mnie strasznie przekonała. 4,5 cala i dual sim. Chyba, że macie coś jeszcze fajnego. Ogólnie jak z tym mitem? Nieznana firma to z*****a firma czy jak? ;/

Edit@ Mogę dojechać do 800zł

Z tym mitem to różnie bywa. Czasami dostaniesz spoko telefon za nie dużą cenę, a czasami zostaniesz olany (GoClever i gwarancja).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ale mu słabe telefony polecacie , bardzo słabe . Po was to się tego nie spodziewałem

Asus Zenfone 5 2/16 , Zenfone 6 ( 6" ) 2/8 , w Zenfone 5 nie bież wersji 2/8 bo ta ma gorszy procesor. Procesor dorównuje S4

Masz jeszcze Xiaomi Redmi note - 5.5" , tu jest ogólnie kosa , telefon lepszy od S4 

Coolpad 7230 - Tutaj masz 1GB ram ale za to 5,5" , 8 rdzeni i aparat 13MPX - Jeżeli chcesz wydać mniej to weź go , z vatem wybulisz ok 600zł

Opublikowano

Ale mu słabe telefony polecacie , bardzo słabe . Po was to się tego nie spodziewałem

Asus Zenfone 5 2/16 , Zenfone 6 ( 6" ) 2/8 , w Zenfone 5 nie bież wersji 2/8 bo ta ma gorszy procesor. Procesor dorównuje S4

Masz jeszcze Xiaomi Redmi note - 5.5" , tu jest ogólnie kosa , telefon lepszy od S4 

Coolpad 7230 - Tutaj masz 1GB ram ale za to 5,5" , 8 rdzeni i aparat 13MPX - Jeżeli chcesz wydać mniej to weź go , z vatem wybulisz ok 600zł

Wstydziłbyś się, w innych tematach polecasz ludziom telefony które same wybuchają :( to bardzo nieodpowiedzialne. 

PS wydaje mi się że już autora przekonałem ;) 

lownfast

Opublikowano

Wstydziłbyś się, w innych tematach polecasz ludziom telefony które same wybuchają :( to bardzo nieodpowiedzialne. 

PS wydaje mi się że już autora przekonałem ;)

Ciekawe który xD Nie masz już argumentów przeciw Chińczykowi więc wymyślasz albo piszesz o przypadkach które zdarzają się raz na kilka set tysięcy telefonów.

Opublikowano

Nikt nie przyzna się, że zakupił telefon tak naprawdę beznadziejny..

Moto G to tak naprawdę "startoć", gdyż jest z 4 kwartału 2013r.

Posiada on fajny procek jednak snapdragon 400, co za tym idzie?

Za dużo byście chcieli wiedzieć i za bardzo się znacie, więc myślę, że powinniście to

wiedzieć "profesjonaliści".

Samsung skończył się na SGS2, czemu? Bo sgs2 był telefonem nie do zdarcia,

i był wypierd.. w kosmos, sgs3? hmm, nowsza obudowa typu "pseudo 

chrom jest fajny, ale 3 miesiace i zdarty". Zbyt wygórowana cena porównując

SGS2, SGS3, SGS4 to polecam pierwszy i ostatni, ten pośrodku to tylko przejście

jakieś tam bo developerzy chcieli coś tam sprawdzić.

SGS3 mini , 1GHZ, Dziękuję do widzenia.

Polecam:

LG l90 oraz SGS2 ew. xperia sp. Czemu? Bo warte.

A czemu nie słuchać "natręta" z tego tematu odnośnie moto G?

Bo Cie przekonuje tylko po to, aby miec satysfakcje i nie czuc

sie glupkiem ze kupil tylko on taki telefon.

Opublikowano

Moto G to tak naprawdę "startoć", gdyż jest z 4 kwartału 2013r.

SGS2 ew. xperia sp. Czemu? Bo warte.

Polecił telefon który wyszedł w 2011. lol 

LG l90

LG L90 też ma Snapdragona 400 i gorszy ekran od Moto G to po co polecać coś co jest gorsze? 

A czemu nie słuchać "natręta" z tego tematu odnośnie moto G?

Bo Cie przekonuje tylko po to, aby miec satysfakcje i nie czuc

sie glupkiem ze kupil tylko on taki telefon.

Nie wiem kto jest tym natrętem ale jeżeli chodzi to akurat należę do posiadaczy nygusa a moto G poleciłem już kilku osobom z forum/znajomym i wszyscy są o dziwo zadowoleni. 

Weź naucz się najpierw poprawnie składać zdania, potem się doucz jeżeli chodzi o telefony a na samym końcu się wypowiadaj. 

lownfast

Opublikowano

Sprawia Ci trudność czytania w języku polskim? Bo sobie pisze jak mi się podoba.

Tak poleciłem SGS2 z 2011r., gdyż po prostu jest bardzo dobry.

Ty się musisz douczyć odnośnie telefonów, gdyż

się nie znasz i taka prawda.

Opublikowano

Sprawia Ci trudność czytania w języku polskim? Bo sobie pisze jak mi się podoba.

Tak poleciłem SGS2 z 2011r., gdyż po prostu jest bardzo dobry.

Ty się musisz douczyć odnośnie telefonów, gdyż

się nie znasz i taka prawda.

Dobra, ale my tutaj polecam odnośnie wydajności, a nie tego, ile razy upadnie i żyje. Kup sobie starą nokię, to dopiero jest telefon. Młotkiem walniesz to się młotek rozwali...

Po pierwsze S2 (480x800 px) ma gorszy ekran w porównaniu do Moto G(720x1280 px), którą sam polecam. Po drugie działa na starszym androidzie. Po trzecie ma gorszy procesor. Jedyne co to ma lepszy tylny aparat, ale to zawsze było dobre w telefonach samsunga. 

Sam bym nie polecał brać telefonu z 2011. Jeśli już coś to właśnie Moto G lub nawet lepszy telefon ale od mniej znanych producentów. 

Warto spojrzeć też na markę Xiaomi - sprzedają telefon z 5 calowym ekranem 1920x1080 px, Snapdragonem 801 2.5 GhZ, 3 GB RAM i tylny aparat 13 megapikseli za około 1000 zł! Niestety jeszcze nie wiadomo, kiedy zaczną dystrybucję do europy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

A ja polecam Xperie M, telefon wystarczający do wszystkiego. Zero lagów itd. przy okazji jeszcze trochę zaoszczędzisz. Jednak jeśli potrzebujesz czegoś większego i lepszego sprzętowo to tylko Motorola Moto G.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...