Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z paskiem skilli :(

ziomalek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż przy zmianie rozdzielczości, pasek ze skillami wyszedł poza obwód obrazu i nie mogę go teraz "wyciągnąć" :C Zmieniałem już na wszystkie możliwe rozdzielczości, ale on ciągle tam tkwi... jak mam go wydostać? (zmieniałem już wszystkie opcje, tj. ustawiałem go na jeden rząd, na dwa, chowałem i włączałem - nic) Pomocy! :s244bb15.jpg

Opublikowano

da się go normalnie przesunać , wystarczy odpowiedno  myszką najechać 

Nie da się przesunąć paska jeżeli jest w nim zaznaczona opcja 'zablokowania przesuwania'

@topic

Jedynie jak byś mógł go przesunąć to zmienić na najwyższą możliwą rozdzielczość, ewentualnie spróbuj odinstalować i zainstalować od nowa client'a. I zastanawia mnie jak zmieniałeś na jeden rząd, jeżeli guzik od zmiany ustawień tego bar'a jest poza 'ekranem'.

Opublikowano

Ponieważ mam widoczny i dostępny drugi pasek, to mogę bez przeszkód zmieniać ustawienia ich obu, gdyż są połączone i gdy opcję zmienię w jednym to to samo, automatycznie, dzieje się z drugim :s

Opublikowano

Zmien rozdzielczosc na taka zebys widzial caly pasek, ustaw zeby nie byl zablokowany, i zmein na taka jaka chcesz , bedziesz mogl nim wtedy przesuwac..

Spróbuj jeszcze ustawic go w pionie ;)

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...