Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie o monitorze

WolframHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Chciałbym, abyście podrzucili mi swoje opinie na temat tego monitora : http://allegro.pl/monitor-lcd-23-6-vga-dvi-hdmi-full-hd-i4446489839.html . Nie wydaje mi się on być najgorszy, a moje wymagania nie są jakieś zaawansowane. Wiem, że to nie LG czy BenQ, ale ten jest w bardzo niskiej cenie (tak, wiem że powystawowy, ale dla mnie to nie robi znaczenia) i zdaje się być ogarnięty :)

Pozdrawiam !

Opublikowano

sprzedaż zakończona :D

a tak czy siak, niska cena, dobra rozdzielczość, w chuy niska reakcja ms, wbudowane głośniki, niemieckie korzenie. Nic tylko brać! :)

Opublikowano

sprzedaż zakończona :D

a tak czy siak, niska cena, dobra rozdzielczość, w chuy niska reakcja ms, wbudowane głośniki, niemieckie korzenie. Nic tylko brać! :)

Już ona się kilka razy zakończyła, właściciel cały czas odnawia :) Też mi się tak właśnie wydaje, ale jeszcze na wszelki wypadek postanowiłem się zapytać Was :) Jeszcze jakieś opinie ?

Opublikowano

no gdybym ja miał kupować monitor to już bym wolał z zaufanych firm i mając gwarancję na miejscu a nie przez alledrogo.

za 500zł można kupić już 20+ cali od LG itd.

no przynajmniej to moja opinia :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...