Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AWP Redline vs Asiimov

3xADHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Posiadam 130 euro na steam wallet oraz zastanawiam się który z tych skinów wybrać? awp redline czy może awp asiimov, dodatkowo kupuję skina do deagle'a oraz SSG 08 a reszta leci na skrzynki :P

pomóżcie z wyborem skina do awp :D 

Z góry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

właśnie! zauważyłem że nie ma skinów awp redline FN oraz awp asiimov FN, MW. Moi koledzy mówią że tych skinów po prostu nie ma w grze czy to prawda?

Nie zapominajcie odpowiedzieć na 1 mój post :P

Opublikowano

@3xADHD

tak prawda, takich skinów po prostu nie ma :D

@top

kup Asimova, jest dla mnie po prostu ładniejszy :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

właśnie! zauważyłem że nie ma skinów awp redline FN oraz awp asiimov FN, MW. Moi koledzy mówią że tych skinów po prostu nie ma w grze czy to prawda?

Nie zapominajcie odpowiedzieć na 1 mój post :P

polecam asiimova. Tylko przed kupnem obejrzyj go ( trójkąt i pokaż w grze ), by się nie okazało, że jest delikatnie otarty. Szukaj wyglądającego jak fn, choćby miał kosztować 4-5 euro więcej

Opublikowano

Wiadomo, że Asiimov. Jest mocno wyróżniającym się skinem (kolory itp.) to zawsze podobało się dla graczy, przesadzone rzeczy.

Doda Ci to kilka % do statystyk.
Lans na serwerze + 5 %

Lans wśród znajomych + 10 %

Procent na znalezienie dziewczyny + 50 % 

Kupuj Asiimov'a. 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Jeżeli w gre wchodzą inne, to polecam ci Dragon Lore, jest najbardziej $łegowy :D

Opublikowano

Wybierz Asmiova. Każde "Kowalski, nice AWP" to +5 do skilla i +10 do lansu. Przekozacko wygląda po za tym :P

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Mialem to i to. 

AWP Redline z naklejkami wyglada naprawde ladnie, no ale jak hajs na asiimova jest to wiadomo swag. Jeszcze zmien se nazwe tej awpki i laski beda dzwonic, serio Kappa.

Na twoim miejscu kupil bym asiimova. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Podzielam zdanie poprzedników ;) AWP red line, jest ładne, ale dość tanie i moim zdaniem dość powszechne, AWP Asimov, to po prostu pierwsza liga wśród skinów ;)

Wymienie konto w League of Legends na skiny w cs:go lub paysafecard.

Opublikowano

Ale jezeli masz 130 euro, to moze kup redline poobklejaj se ja jak ja. ( ja mialem Virtus.pro, titan, ldlc i jeszcze pare ) I redline wygladal bardzo ladnie.

Kup tam deagle i cos jeszcze, i pokupuj se skrznki phoenix, i otwieraj moze asiimov poleci :D Albo kosa. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...